CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 arkadaşlar explorer da adres bölümüne bir web sayfası yazınca "www............com bulunamadı.yolun veya ınternet adresinin doğruluğundan emin olun"diyor ama sayfaları bir linkten açtığınızda(örn: sık kullanılanlardan) açılıveriyor çok garip bi olay nedir bunun sebebi???[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Spyware malware yada trojan olabilir banada aynısı oldu. Cw shredder la temizle sonra adaware spysweeper la tara.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 şimdi de başına http:// yazınca oluyo ne biçin bir spy dır bu ya[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 wallaha aynısı bendede oluyo aynı şekilde sw shredder ile denedim düzelmedi[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yokmu bu konuyu bilen yaws[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 regedit i kurcaladınmı?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar