Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 asus G1S model laptopumun fanindan acaip sesler gelmekte yani uzgun calismiyor sanirsam. ve laptopu alali 2 bucuk seneden fazla oldu yani garantisi de yok. neyse ben actim baktim icini kurcaladim temizledim flm tozlari hala ses geliyor. yani fan sorunlu buyuk ihtimal. bunu asus bayisi var mi tr de ya da herhangi bi laptop tamircisine yollatsam yeni fan taksalar hallolur mu sorun acaba?
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yok mu bilgisi, fikri olan bu konuda cok fena sesler cikartiyor fan bilgisayar da yavasliyor fan duzgun calismadigi icin.
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hangi asus ithalatcisindan aldiysan telefon et seni yakin bi servise yonlendirsinler. kutusunda , garanti belgesinde vs yazar. veya direk http://www.asus.com.tr/ContentPage.aspx?Content_Type=AboutASUS&Content_Id=1287#1298
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 amerikadan aldim 3 sene once garantisi kalmadi zaten. asus turkiye ile baglantiya gectim bugun getirin degistiririz diyorlar. 150 dolar civari biseye mal olucak iscilik dahil. e artik yapicak bisi yok cok isiniyor makina ve acaip sesler cikartiyor. degistirtmek lazim...
Öne çıkan mesajlar