BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bi gitar var tipini deli beğendiğim, kendi gitarımın üstüne biraz para koyup takas yapmak istiyorum ama emin değilim değer mi değmez mi, sırf tipi için almış olmak istemiyorum pek anlamıyorum gitarın her özelliğinden. karşılaştırabilen olursa ne mutlu türküm diyene :P benim gitarım Construction: Set Neck w/ Ultra Access Available Bodies: - Mahogany Neck: 3-pc Mahogany Finger Board: Ebony Frets: 24X Jumbo Inlay: "SYN" w/ "Death Bat" Bindings: Black Tuners: Grover Pickups: Seymour Duncan Custom Invaders Electronics: Vol/Tone (tap)/3-Way Switch Available Bridges: - Original Floyd Rose Scale: 25.5" Hardware: Black istediğim gitar Construction: Neck-Thru w/Ultra Access Available Bodies: - Mahogany w/Quilted Maple Wings Neck: Multi-Laminate Maple & Walnut Finger Board: Ebony Frets: 24X Jumbo Inlay: Custom 35th Anniversary Inlay Bindings: Abalone and Cream Tuners: Schecter Locking Pickups: EMG Active 81tw/89 Electronics: Vol/Tone/3 Way Toggle Available Bridges: - TonePros TOM w/Thru-Body Scale: 25.5" Hardware: Black Chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 teknik özelliklerinden anlamıyorum da tipini merak ettim gitarın. Var mı foto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Floyd Rose'dan vazmı geçicen? Bildiğim kadarıyla bu diğer gitar sabit köprü? Edit= Resimden önce sormuştum :) Evet sabit köprüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 istemiyorum vaz geçmek aslında ama 2.den dünya üzerinde sadece 35 tane olcak bide öyle bi faktör var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Senin gitarda güzelmiş satsan kaça satarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 satmam hayatta, onu da çok seviyorum para olsa ötekini de direk alırım üstüne ama yok işte :D ha ama diyelim ki sattım, ben 2330 liraya denk almıştım o civarlara satarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Scale: 25.5" Şu iyi mesela yeni gitara alışma problemin olmaz. Bu gitar sana yakın mı yani eline alıp deneme şansın oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 henüz çıkmadı bildiğim kadarıyla dün gidip distribütörüyle konuştum burdaki, mail atacaklarını söylediler onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Sadece 35 tane üretecekler? Sadece 35 tane olacaksa hani gitarın performansı bir yana havasından dolayı baya fiyatı yüksek olur tahminimce. Bence çıktığında eline al bir dene. Beğendiysen floyd olmasada olur diyorsan al. Ama fiyatınada dikkat et evet sadece 35 tane olacağı için daha pahalı olacak. Ama fiyatıda gitarın kalitesine yakın olsun. Yani sırf 35 tane olacak diye hakkettiğinden çok pahalıya satılırsa alma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hangini begendiysen onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Buddha said: Sadece 35 tane üretecekler? Sadece 35 tane olacaksa hani gitarın performansı bir yana havasından dolayı baya fiyatı yüksek olur tahminimce. Bence çıktığında eline al bir dene. Beğendiysen floyd olmasada olur diyorsan al. Ama fiyatınada dikkat et evet sadece 35 tane olacağı için daha pahalı olacak. Ama fiyatıda gitarın kalitesine yakın olsun. Yani sırf 35 tane olacak diye hakkettiğinden çok pahalıya satılırsa alma derim. orjinal sitesinde benimki $1400 bu da $1500 civarı bişey ama macaristandayım ben ve fiyatlar çok daha farklı tabi. ya böyle biraz maymun iştahlıyım ben açıkçası birisi 2. gitara değmez deyip hevesimi kaçırsada takas olayına girmesem diye bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Niye sadece 35 tane üreticekler anlamadım abi :) Neyse senin gitarla arasında pek bir fark yokmuş. Klavyeside seninkiyle aynı hemen hemen. Bir dene beğendiysen 100$da görüntüye gitsin ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 schecterin 35. yılı olması dolayısıyla, şurdan daha detaylı bakabilirsin http://www.schecterguitars.com/Products/Guitar/35th-Anniversary-C-1.aspx işte $100 gider aslında ama burda o kadar olur mu o fark onu bilemiyorum bakıcaz artık. manyetikleri karşılaştırabilen olsa süper olcak ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ne tarz çalmak istediğine göre değişir yani. ayrıca denemeden tonu hakkında fikir sahibi olmak da zor. tahminimce biraz daha yumuşak, sustainli bir gitardır. strat alsana ya niye schecter düşünüyosun ki yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Fistan said: hangini begendiysen onu al okumadan random cevap atmak da iyiymiş ama dördüncü madalya yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 moncici said: ne tarz çalmak istediğine göre değişir yani. ayrıca denemeden tonu hakkında fikir sahibi olmak da zor. tahminimce biraz daha yumuşak, sustainli bir gitardır. strat alsana ya niye schecter düşünüyosun ki yine? avenged sevenfold tonuna bayılıyorum leadinin gitarını almamın sebebi de o zatende bu 2. gitarı denemek zor biraz rare olduğundan. ibanezin ince modelleri ve schecterin bu tarz modelleri açıyo beni sadece ya sevmiyorum strat vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ne kadar beğeni o kadar istek diye bir fikir yürütebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 moncici said: Fistan said: hangini begendiysen onu al okumadan random cevap atmak da iyiymiş ama dördüncü madalya yok bildiğim kadarıyla. okudum da her yol bagdat begendiysen al ya da hangini begendiysen al aynı seyi ifade ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar