Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitar karşılaştırma

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

bi gitar var tipini deli beğendiğim, kendi gitarımın üstüne biraz para koyup takas yapmak istiyorum ama emin değilim değer mi değmez mi, sırf tipi için almış olmak istemiyorum pek anlamıyorum gitarın her özelliğinden. karşılaştırabilen olursa ne mutlu türküm diyene :P

benim gitarım

Construction: Set Neck w/ Ultra Access
Available Bodies: - Mahogany
Neck: 3-pc Mahogany
Finger Board: Ebony
Frets: 24X Jumbo
Inlay: "SYN" w/ "Death Bat"
Bindings: Black
Tuners: Grover
Pickups: Seymour Duncan Custom Invaders
Electronics: Vol/Tone (tap)/3-Way Switch
Available Bridges: - Original Floyd Rose
Scale: 25.5"
Hardware: Black

istediğim gitar

Construction: Neck-Thru w/Ultra Access
Available Bodies: - Mahogany w/Quilted Maple Wings
Neck: Multi-Laminate Maple & Walnut
Finger Board: Ebony
Frets: 24X Jumbo
Inlay: Custom 35th Anniversary Inlay
Bindings: Abalone and Cream
Tuners: Schecter Locking
Pickups: EMG Active 81tw/89
Electronics: Vol/Tone/3 Way Toggle
Available Bridges: - TonePros TOM w/Thru-Body
Scale: 25.5"
Hardware: Black Chrome

Sosyal ağlarda paylaş

Sadece 35 tane üretecekler? Sadece 35 tane olacaksa hani gitarın performansı bir yana havasından dolayı baya fiyatı yüksek olur tahminimce.

Bence çıktığında eline al bir dene. Beğendiysen floyd olmasada olur diyorsan al. Ama fiyatınada dikkat et evet sadece 35 tane olacağı için daha pahalı olacak. Ama fiyatıda gitarın kalitesine yakın olsun. Yani sırf 35 tane olacak diye hakkettiğinden çok pahalıya satılırsa alma derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Sadece 35 tane üretecekler? Sadece 35 tane olacaksa hani gitarın performansı bir yana havasından dolayı baya fiyatı yüksek olur tahminimce.

Bence çıktığında eline al bir dene. Beğendiysen floyd olmasada olur diyorsan al. Ama fiyatınada dikkat et evet sadece 35 tane olacağı için daha pahalı olacak. Ama fiyatıda gitarın kalitesine yakın olsun. Yani sırf 35 tane olacak diye hakkettiğinden çok pahalıya satılırsa alma derim.

orjinal sitesinde benimki $1400 bu da $1500 civarı bişey ama macaristandayım ben ve fiyatlar çok daha farklı tabi.
ya böyle biraz maymun iştahlıyım ben açıkçası birisi 2. gitara değmez deyip hevesimi kaçırsada takas olayına girmesem diye bekliyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

ne tarz çalmak istediğine göre değişir yani. ayrıca denemeden tonu hakkında fikir sahibi olmak da zor. tahminimce biraz daha yumuşak, sustainli bir gitardır.
strat alsana ya niye schecter düşünüyosun ki yine?

avenged sevenfold tonuna bayılıyorum leadinin gitarını almamın sebebi de o zatende bu 2. gitarı denemek zor biraz rare olduğundan.

ibanezin ince modelleri ve schecterin bu tarz modelleri açıyo beni sadece ya sevmiyorum strat vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...