tonguz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 CoH dl ettim - kurdum - arada acc işini hallettim - forumları gözden geçirdim 128 adsl bağlantı var eVe ve SWG sorunsuz ama kesinlikle update servera bağlanamadım bugün indirdiğim için direk oyun .exe çalıştırdım ama gene server ulaşamadım herzaman olan bir sorun mu? yok çölde kutup ayısı olayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 patch yapmadan giremezsin asla :) versiyon uyuşmazlığı oluyorya :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği][spo] Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonguz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 patch ayrı inebiliyomu? bi bağlanabilsem update servera netim sağlam buraya yazı yazabiliyom panda komple devre dışı hala bağlanmıyor updater conneting diyo devamlı bişiler iniyo ağ bağlantı ışığı yanıyor ama updaterda hareket yok connecting halinde duruyor[signature][hline]"Time is limited, my limit is my time" [Bu mesaj tonguz tarafından 29 Ağustos 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Malesef hayır, ben de senin gibi ilk günden beri aynı problemi yaşıyorum, özellikle Amerika'nın trafiğinin arttığı saatlerde girmek imkansızlaşıyor. Belli bir süre belirle (5 dakika gibi) 5 dakikada 1 bağlanmazsa updaterı restart et. Şunu da deniyebilirsin: /ipconfig flushdns Official forumdan konu ile ilgili bir topic[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar