Hasan_Acar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 BamBam kaybolduktan sonra uzunca bir süre bırakın köpeğe bakmayı,onlara el bile süremeyeceğimi düşünüyordum.fakat üzüntüm ve sinirim,galiba köpeğimin kaybolmasında başrol oynayan babaannemi fazlasıyla üzdü.her ne kadar dikkatsizliği suç gibi gözükse de sanırım 73 yaşındaki bi kadın bunu haketmiyor.ben de bunun üzerine(babaannemin de isteği doğrultusunda)köpek bakmaya karar verdim.ve husky cinsi bi yavrunun doğru seçim olabileceğine karar verdim.eğer istanbul da,ankara da veya konya da husky yavrusuna sahip kişiler benimle iletişim kurarlarsa memnun olurum.köpeğin en az 2 aylık olması(tabii bu süreye kadar sütten kesilmemiş olması daha güzel olurdu)en çok 3.5 aylık olması tercihimdir.eğer para isteyen olacaksa,istediği miktarı hemen söylesin.bedava verecekler ise sadece şehirlerini söylesinler.konya daki arkadaşlardan hemen,ankara dan ve istanbuldan arkadaşlardan ise yavruyu en geç bir ay sonra şahsen arabayla gelip alacağım.köpeğe evde bakacağım.yavru için ise 350 metrekarelik,çimlik,temiz oyun alanı mevcuttur. (edit:lütfen cinsiyetini de yazın) (kafam cok dagınık;II. edit:foto da koyarsanız süper olur) [signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! [Bu mesaj Hasan_Acar tarafından 22 Ağustos 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hasan_Acar tarafından 22 Ağustos 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 www.havhav.com'a bak ilan kısmına veya üye ol oraya orc_lord yardımcı olmustur yukarda.Ordan kesin bula bilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Taze sattım . Kaçırdın. Ama Eskişehir idi.[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben husky sahibiyim ne oldu ;) aslında bakarsan olayı tam olarak anlayamadım?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Hmm Madem Husky Sahibisin Soru Sorim Bari.. Yaz Olduğunda O Garibim Husky'i Napıyorsun? Merak ediyorum yazık değil mi hayvana? etkilenmiyor mu sıcaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 etkileniyorlar tabiki.. hayvanlar sıcaktan mayışıyorlar. daha çok uyuyorlar. neresi serin ise oraya gidiyorlar. klimanın altında durunca çok deli oluyorlar manyak seviniyorlar :) kışın ise kar yağdıgı zaman delii sevinirler. o karlara sokarlar kendilerini..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Shar -pei al derım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 husky alma... husk'ler biraz aptal olur. husky'lere benzer hatta husky'nin aynısından olan malamude veya samuel miydi öyle bir husky türünden al. daha zeki olurlar. yön duyguları çok gelişmiştir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar