Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru husky arıyorum!

Hasan_Acar

Öne çıkan mesajlar

BamBam kaybolduktan sonra uzunca bir süre bırakın köpeğe bakmayı,onlara el bile süremeyeceğimi düşünüyordum.fakat üzüntüm ve sinirim,galiba köpeğimin kaybolmasında başrol oynayan babaannemi fazlasıyla üzdü.her ne kadar dikkatsizliği suç gibi gözükse de sanırım 73 yaşındaki bi kadın bunu haketmiyor.ben de bunun üzerine(babaannemin de isteği doğrultusunda)köpek bakmaya karar verdim.ve husky cinsi bi yavrunun doğru seçim olabileceğine karar verdim.eğer istanbul da,ankara da veya konya da husky yavrusuna sahip kişiler benimle iletişim kurarlarsa memnun olurum.köpeğin en az 2 aylık olması(tabii bu süreye kadar sütten kesilmemiş olması daha güzel olurdu)en çok 3.5 aylık olması tercihimdir.eğer para isteyen olacaksa,istediği miktarı hemen söylesin.bedava verecekler ise sadece şehirlerini söylesinler.konya daki arkadaşlardan hemen,ankara dan ve istanbuldan arkadaşlardan ise yavruyu en geç bir ay sonra şahsen arabayla gelip alacağım.köpeğe evde bakacağım.yavru için ise 350 metrekarelik,çimlik,temiz oyun alanı mevcuttur.
(edit:lütfen cinsiyetini de yazın)
(kafam cok dagınık;II. edit:foto da koyarsanız süper olur)
[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!

[Bu mesaj Hasan_Acar tarafından 22 Ağustos 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Hasan_Acar tarafından 22 Ağustos 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
etkileniyorlar tabiki..
hayvanlar sıcaktan mayışıyorlar. daha çok uyuyorlar. neresi serin ise oraya gidiyorlar. klimanın altında durunca çok deli oluyorlar manyak seviniyorlar :)
kışın ise kar yağdıgı zaman delii sevinirler. o karlara sokarlar kendilerini..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
husky alma...
husk'ler biraz aptal olur. husky'lere benzer hatta husky'nin aynısından olan malamude veya samuel miydi öyle bir husky türünden al. daha zeki olurlar. yön duyguları çok gelişmiştir..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...