Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 if ('account/'.$kullaniciadi.'.php' < 0) { echo ("Dosya var..."); } else { echo ("Dosya YOOOK!!"); echo "Üyelik isleminiz tamamlanmistir."; // yokmu aa hemen al ne duruyorsun if ($gonderim) { $ac = fopen('account/'.$kullaniciadi.'.php', 'w'); $icerik = " // accountlara eklenecek $eyleri baslat $id=$lastid $kullaniciadi[id]=$kullaniciadi $sifre[id]=$sifre $isim[id]=$isim $soyisim[id]=$soyisim $email[id]=$email $kayittarihi[id]=$date ?> "; // accountlara eklenecek $eyleri bitir fwrite($ac,$icerik); // girilen bilgileri yaz istersen ha? } } şimdi if komutu ile account klasorunde $kullaniciadi değişkeninin .php uzantılısı olup olmadıgını sordum. eğer varsa işlem yapılmayacak yoksa işlem yapılacak bunu nasıl sağlayacagım. tşkler.. [Bu mesaj orc_lord tarafından 28 Ağustos 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 if(file_exists('account/'.$kullaniciadi.'.php')) { ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 anlayamadım? komutu biraz açarmısın?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 açılacak pek bi tarafı yokki yazdığın kodlardaki ilk if yukarda yazdığım gibi olacak file_exists($yol) varsa doğru döndürür yoksa yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 aslında senin yazdıgın gibi bende denemiştim ama < 0 diye denedim hatanın sebebini şimdi anladım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar