kavun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Phantasmagoria: A Puzzle of Flesh adlı oyunu arıyorum.ama hiç biryerde bulamıyorum :(.eğer sizde varsa bana çekip adresime gönderebilir misin?bende size parayı ya tekrar kargo ile yada banka hesabınıza yatırarak ödeyebilirim.eğer elinizde varsa ne kadara kopyalarsınız?[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bende var,nerde oturuyosun. 1.si de 2.si de var,toplam 12 cd ediyo ikisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben 2.sini istiyorum.göztepede oturuyorum.uygun birşey yaparsan ikisinide alırım :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bu arkadaş biraz fazla istedi :).ben sadece 2.oyununu istiyorum.elinde olanlar haber versin.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar