Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun cok yedim pismanim topigi

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

Envai çeşit meze, üstüne ara sıcaklar, üstüne balık, üstüne tatlı. Yanında tabi ki rakı. Pantalonumun ilk düğmesi açık şekilde yedim sfjksdfjk

Bunları da saat 4 gibi yemeye başladım 6 bıçıkta anca kalktık. O yüzden yarın sabaha kadar hiç bişey yemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Kemarlos bu adamlar yag kütlesini arttirmaya calisiyolar. Bunlarla kiyaslama kendini :D

Ok itiraf geliyo.. Bu gün yeter lan dedim. Evde yemek, teyzemde yemek, isyerinde yemek. Görüp görüp yiyememekten daral gelmisti. Eve geldim. 2 yaprak sarmasi. 1 lokma kiymali börek, 2 tane bisküvi, 1 elma yedim. Cok mutluyum. Yarin öküz gibi cardio yapicagim icin suclu hissetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ühüh bende gastrit yüzünden ağır saçma sapan bişiler yiyince 2-3gün çektiğim ağrı yüzünden beslenmeyi bozmuyorum,bozamıyorum.

6aydır her allahın günü sabah yumurtalı peynirli yulaf ezmesi, diğer ögünlerde bulgur pilavi tavuk gögsü yogurt tüketiyorum, akşam yatmadan öncede 200gr lightpeynir bıktımmı bıkmadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yağ arttırmaya calısmak değilde, bulk işte abi nisana kadar olabildiğince hacim-kilo amacım var.
Diete girince bişi yiyemiceğim içinde yiyorum işte bol bol ahahaha.

Şaka biryana çok yağlı yemem,hani makarnayı falan yağsız yaparım yada ne biliyim yağ içinde yüzen yemekler yemem tabi bu hacimlenirken birazda yağlanmadığım gerçeğini değiştirmiyor ama yinede iyidir..
Aslında bu kadar kiloya takık olmamın (daha doğrusu hızlı almak istememin) sebebi gayet güzel define bir vücut varken yaşanan aksaklıklar ardından geçen 1 stresdolu yılbla bla skinny mode ol,giydiklerin yakışmasın vs.vs. diğer türlü yağsız kilo almaya calisirdim ufak ufak hacim istesemde.

Hatta şu 7 kiloyu hızlıca alabilmek için carb gainer bile alabilirim lol
Sosyal ağlarda paylaş

bulk döneminin amacı çok yüksek kalorili beslenerek olabildiğinde maksimum kas kütlesi kazanmak, yüksek kalori beslenince mecburen kas kütlesi artarken yağ kütleside artıyor.Ama beslenmeye dikkat edilirse, vücudunun harcadığı kaloriden 500-600 fazlasını alırsan karbonhidratlari kompleks karbonhidrat olarak tüketirsen, yağlarıda ihtiyacın kadar alırsan, yağlanmadanda kas kütleni arttırırsın.

Bence bulk döneminde çok fazla yağlanmak, kas kütlesi yapmak bir başarı değil bence tam tersi ondan sonra tekrar diyete girip uğraşarak kardiyo yaparak yağları atayım derken bu sefer yaptığın kaslardanda bi miktar kaybediyosun.Diyet yapacağın zamanı beslenmeni daha kaliteyi yapmaya uğraşsan diyet-kardiyoya girmek diye birşey olmaz.

Örnek vermek gerekirse Hugh Jacman hırslı bir adam, Wolverinenin yeni film çekimleri için tekrardan spora başlamış adam 6000kalorilik beslenmeyle(vücuduna göre normal) sırf kendini bu işe adamiş, hiç yağlanmadan hayvan gibi vücut yapıyor, adam her yediğini bi günlüğüne yazıp kesinlikle yaptığı programı aksatmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...