SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gerçi tabi şu an öyle değilim ama forever alone hayallerini yıktığım için üzgünüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Neyine cevap veremicem allah aşkına ? Nereni kıskanıyım klasik 1 senelik saloncu vücudu,çok daha iyilerine sahip zamanlarım oldu o yüzden no prob. Ama bu yağlı parmak forever alone durumunu değiştirmiyor,ayrıca başarısız trollsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahahah sen 132 gr tavuk ye süper vücudun olcak... sen daha buralarda yokken biz tartışıyoduk bu konuları :) emekliye ayrıldım ben kemarlos o zaman yeni baslamıstı hatta. yeni nesil çok hırslı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Şöyle br vücudun olsaydı kıskanırdım evet,bak açık açıkta söyledim. Ha artık böyle değil demişsin,şimdiki resminide koyar mısın? Çitos yerken olursa + rep puan bonusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ruffles yerken koyim al mutlu olucaksan http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2607/116/18/663458334/n663458334_1469476_7376306.jpg?dl=1 hayır o hayalindeki imajı yıktıgıma çok üzüldüm onu anlatmaya calısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ha sen arkadaşlarınla hocu bo oyun boldom dioblo diyo soper derken ben sabah akşam koşturuyordum çimlerde. Başka bir konuda 'SEN YOKKEN BİZ DÖNÜODUK VS.' desen bir nebze ama bu konuda üzgünüm canım,hatta sen fişleri hecelerkende ben koşuyordum yine o çimlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ValhallAwaitsMe said: Ha sen arkadaşlarınla hocu bo oyun boldom dioblo diyo soper derken ben sabah akşam koşturuyordum çimlerde. Başka bir konuda 'SEN YOKKEN BİZ DÖNÜODUK VS.' desen bir nebze ama bu konuda üzgünüm canım,hatta sen fişleri hecelerkende ben koşuyordum yine o çimlerde diablo oynamadım senin gibi nerd değilim sakallarından belli zaten madem ki tipe bu kadar önem veriyosun ya, lise sona kadar kelecilik yaptım. sakatlıgımdan dolayı bıraktım ki bunu çoook eskiden bu bölümde söylemiştim diye hatırlıyorum. ayrıca ben fişleri hecelerken senin yaşın muhtemelen 1-2 falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ahah cidden cips yerken resim koydu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 isteklerine karşılık olarak koyuyorum başka merak ettiği neler var acaba. sindiremiyor bazı şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Tesadüfe bak nerd tanımına uycak bir tarafım yok LOL , sakalda akpdenim o yüzden bırakıyorum,tip falan olarakta senden 5-6 gömlek üstünüm sanırım. Ayrıca bir erkekle öyle fotom falan hiç yok lololololo,sevgilinle mutluluklar hacım. Erkek erkeğe cips yemeye foto çekip foruma koyma devam et sen,burda veletleşipte onun bunun postlarına itafet 137gr pirinç 127gram et falan gibi typingede devam geleceğin parlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Abi ortamı niye geriyorsunuz işte ne güzel herkes sporunu yapıyor beslenmesine dikkat ediyor birbirimizle bilgi alışverişinde bulunup motive edeceğimize böyle komik tartışmalara girmeyin lütfen. Birde bu katı meyve sıkacağı değilde posasınıda sıkan çok güçlü makinalar varmış bunlar hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yazdığın cümleden de anlaşıldığı üzere kimin velet gibi düşündüğü ve davrandığı ap açık ortada. ne kadar megaloman olduğunu başından beri her satırında belli ediyorsun. body ye de o yüzden başladığın aşikar. self masturbate olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bir erkekle aynı karede bulununca öyle düşünüyorsan sen yanmışsın abi, küçükken topun inşaata falan kaçtı heralde erkeklerden kaçıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 @soulcube bu ciddiyetinden dolayı seni ömür boyu hapis cezasına çarptırıyorum.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ciddi ciddi ben niye bu kadar ciddi oldum şimdi :P hayır kemarlos biliyor espri yaptığımı adam ne güzel evade oluyor da sen niye bu kadar dertlendin onu anlayamadım :) kemarlostan vücut derslerinin dısında biraz da forum adabı ve tekniği öğrenmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuoco Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sabah yarım muz bir bardak süt arada meyveli yoğurt öğlen az pilav 1 adet but ve cacık sonra 1 adet muz daha sonra 1 adet mandalina 2-3 tane çubuk kraker ( paket değil sadece içinden 2-3) Çok yemişim ve pişmanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Soris said: Abi ortamı niye geriyorsunuz işte ne güzel herkes sporunu yapıyor beslenmesine dikkat ediyor birbirimizle bilgi alışverişinde bulunup motive edeceğimize böyle komik tartışmalara girmeyin lütfen. Birde bu katı meyve sıkacağı değilde posasınıda sıkan çok güçlü makinalar varmış bunlar hakkında bilgisi olan varmı? Benim buraya saçma sapan şeyler yazanlar hariçbirisine sataştığımı gördünmü ? Adam gelmiş burayaPUAHAHAH HASSAS TARTINIZ MI VAR LAN AUHEAU, bugün 187gr piriçn 51 gram turşu bilmemne yedim diye aggro çekmek için yazıyor başka hiçbir amacı yada diğer okuyanlara + bişi katıcak bir içeriği yok,ama ben böyle tiplere ayar olup agresife bağlayınca ben suçlu oluyorum lol. Periyodik olarak burayı başarısız troller doldurmasa gayet bilgi alışverişinde bulunuyoruz , geyikler hariç her post gayet yeni başlayanlar içinde bilgi barındırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hayır sen direk kişisel olarak laf soktuğun için doğal olarak bende troll modu bırakıp ciddi moda dönüştüm. sonr sen iyice sacmaladın, iyice lüzumsuz yerlerden laf sokmaya baslayınca ben sana direk karşılık olarak kanıtları sundum. sonra daha fazla saçmaladın. şimdi de fakir edebiyatı yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Yoo edebiyat yaptığım yok,her seferinde olan şeyleri yazıyorum.. Topic gayet güzel gider konuşulur geyik yapılır makale paylaşılır vs. 2 tane gereksiz insan gelir saçma sapan postlar atar ve olaylar gelişir. Ne diyim yetişme tarzı işte suç sizde değil sizi yetiştiremeyenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bak işte gelde bu adama sonra laf etme. hayır tadında bırakayım diyorum da hala kişiliğime laf atıyor. hatta şimdi aileyi falan da karıştırdı. göremiyorsun bazı şeyleri çocuk göremiyorsun. konuşmasını bilmiyorsun. ki umursamasan ben de sıkılır daha yazmazdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ben paticikte senelerdir bu konudan bıktığım için artık umursamazlıktan gelemiyorum sorry. Tepkimi veririm. Aileni karıştırmadım ortaya laf attım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 laf atmasını beceremiyosun işte o yüzden bilmediğim şeyleri yapmaya kalkınca fuuuuuuuu moduna giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Becerebildiğim çok şey olduğu için laf atmasını bilmemenin eksikliğini hissetmiyorum,hayde ggwpbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya bi sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar