Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun cok yedim pismanim topigi

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

ValhallAwaitsMe said:

Ha sen arkadaşlarınla hocu bo oyun boldom dioblo diyo soper derken ben sabah akşam koşturuyordum çimlerde.

Başka bir konuda 'SEN YOKKEN BİZ DÖNÜODUK VS.' desen bir nebze ama bu konuda üzgünüm canım,hatta sen fişleri hecelerkende ben koşuyordum yine o çimlerde

diablo oynamadım
senin gibi nerd değilim sakallarından belli zaten madem ki tipe bu kadar önem veriyosun ya,
lise sona kadar kelecilik yaptım.
sakatlıgımdan dolayı bıraktım ki bunu çoook eskiden bu bölümde söylemiştim diye hatırlıyorum.
ayrıca ben fişleri hecelerken senin yaşın muhtemelen 1-2 falandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Tesadüfe bak nerd tanımına uycak bir tarafım yok LOL , sakalda akpdenim o yüzden bırakıyorum,tip falan olarakta senden 5-6 gömlek üstünüm sanırım.

Ayrıca bir erkekle öyle fotom falan hiç yok lololololo,sevgilinle mutluluklar hacım.
Erkek erkeğe cips yemeye foto çekip foruma koyma devam et sen,burda veletleşipte onun bunun postlarına itafet 137gr pirinç 127gram et falan gibi typingede devam geleceğin parlak
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ortamı niye geriyorsunuz işte ne güzel herkes sporunu yapıyor beslenmesine dikkat ediyor birbirimizle bilgi alışverişinde bulunup motive edeceğimize böyle komik tartışmalara girmeyin lütfen.

Birde bu katı meyve sıkacağı değilde posasınıda sıkan çok güçlü makinalar varmış bunlar hakkında bilgisi olan varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Abi ortamı niye geriyorsunuz işte ne güzel herkes sporunu yapıyor beslenmesine dikkat ediyor birbirimizle bilgi alışverişinde bulunup motive edeceğimize böyle komik tartışmalara girmeyin lütfen.

Birde bu katı meyve sıkacağı değilde posasınıda sıkan çok güçlü makinalar varmış bunlar hakkında bilgisi olan varmı?

Benim buraya saçma sapan şeyler yazanlar hariçbirisine sataştığımı gördünmü ?

Adam gelmiş burayaPUAHAHAH HASSAS TARTINIZ MI VAR LAN AUHEAU, bugün 187gr piriçn 51 gram turşu bilmemne yedim diye aggro çekmek için yazıyor başka hiçbir amacı yada diğer okuyanlara + bişi katıcak bir içeriği yok,ama ben böyle tiplere ayar olup agresife bağlayınca ben suçlu oluyorum lol.

Periyodik olarak burayı başarısız troller doldurmasa gayet bilgi alışverişinde bulunuyoruz , geyikler hariç her post gayet yeni başlayanlar içinde bilgi barındırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sen direk kişisel olarak laf soktuğun için doğal olarak bende troll modu bırakıp ciddi moda dönüştüm.
sonr sen iyice sacmaladın, iyice lüzumsuz yerlerden laf sokmaya baslayınca ben sana direk karşılık olarak kanıtları sundum.
sonra daha fazla saçmaladın.
şimdi de fakir edebiyatı yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...