Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 P5GD2-X asus anakartım var win7 yükledim ama ses sürücüsü bulamadım yardım edebilicek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 aklımı yitiricem yardım edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 p5 serisi bende de vardı win7 driverı yok olanıda yükleyince kafasını estiği zaman çalışıyor. Ben de aramıştım zamanında ama bulamadım sitesinde yok win7 soundmax driver. p5vd2-mx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 o serileri cmedia uretti. ses kartin cmi9880, asus support dan xp driverlarini indirin. (32bit veya 64bit hangisiyse artik) sonra device manager da sound un altinda bilinmeyen aygitin driver ini update edin , bulamayacak bisey. manually browse edip indirdiginiz xp driverlarini gosterin. xp driverlarinin setup ini calistirirsaniz patlar, reboot edip tekrar basa donmek zorunda kalirsiniz. ayrica win7 updateleriniz yapilmis olsun, cmedia yi nvidia mi aldi ne oldu, o driverlarin imzalanmis olmasi lzm, belki driver database de cmedia altinda cmi9880 vardir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tamam sabah denerim artık daha fazla çalışmyor beynim sinirlerim bozuldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 throine said: p5 serisi bende de vardı win7 driverı yok olanıda yükleyince kafasını estiği zaman çalışıyor. Ben de aramıştım zamanında ama bulamadım sitesinde yok win7 soundmax driver. p5vd2-mx p5 serisi diye bisey yok, p5 asus un intel chipsetli boardlarinin prefix i, 3. harf chipset familyasini veriyor. birinizinki g(915) digerinizinki v(via890) , alaka yok yani. via chipsetli olanda ADI ad soundmax olmali, vista driverlari falan gayet var herturden. hepsi bi onceki mesajda dedigim teknikle kurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aynen dediğin gibi oluyordu kurunca çalışıp ilk reboottan sonra çalışmamaya başlıyordu. soundmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 uykum kaçtı uğraşayım dedim şimdi aygıt yöneticisnden seçiyorum yükle diyorum bu aygıt zaten yüklü diyip duruyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar