Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sound driver yardım

Sir.Enis

Öne çıkan mesajlar

o serileri cmedia uretti. ses kartin cmi9880, asus support dan xp driverlarini indirin. (32bit veya 64bit hangisiyse artik)

sonra device manager da sound un altinda bilinmeyen aygitin driver ini update edin , bulamayacak bisey. manually browse edip indirdiginiz xp driverlarini gosterin.

xp driverlarinin setup ini calistirirsaniz patlar, reboot edip tekrar basa donmek zorunda kalirsiniz.

ayrica win7 updateleriniz yapilmis olsun, cmedia yi nvidia mi aldi ne oldu, o driverlarin imzalanmis olmasi lzm, belki driver database de cmedia altinda cmi9880 vardir bile.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

p5 serisi bende de vardı win7 driverı yok olanıda yükleyince kafasını estiği zaman çalışıyor. Ben de aramıştım zamanında ama bulamadım sitesinde yok win7 soundmax driver. p5vd2-mx

p5 serisi diye bisey yok, p5 asus un intel chipsetli boardlarinin prefix i, 3. harf chipset familyasini veriyor. birinizinki g(915) digerinizinki v(via890) , alaka yok yani.

via chipsetli olanda ADI ad soundmax olmali, vista driverlari falan gayet var herturden. hepsi bi onceki mesajda dedigim teknikle kurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...