bizzystar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Selamlar acil olarak java bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi acaba aşşağıda yazdığım program projemdeki sorulardan 1 tanesi ama ne yaptıysam anlamadım soruyu hiç bi yerdede bulamadım açıkcası yardım edicek olanlar varsa şimdiden teşekkür ederim SORU: Definition of Data Requirements ID and details of up to 15 employees Number of hours worked is recorded for each employee with their ID for a given week Payslip can be produced for any employee and must include: -Employee name -Employee number -Week number -Hours worked -Overtime done -Gross pay -Tax -National insurance -Net pay Resident data: -Standard Pay rate(per hour):$12.50 -Overtime Rate(per hour):$17.00 -Normal working week(hours):40 -Maximum working week(hours):60 -National insurance:6% -Tax -Up to $4.335.00:0% ($lar eurodur bilginize) -Next $1.500.00:10% -Next $26.500.00:23% -Over $32.335.00:40% Geri kalanı aşşağıdaki resimdedir http://i54.tinypic.com/2l96sz5.jpg Umarım resim verme yani caps da bi sorun yoktur tam bilmiyorum kusura bakmayın tekrardan bu programı yapabilen varsa gerçekten çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim yardım eden arkadaşlar olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Simdi herkesten once ben soyleyeyim: "Bu is boyle olmaz." Odevi yapmaya calis, takildigin yerde yardimci oluruz. Son olarak, donanim&yazilim bolumu daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 neyini anlamadin tam olarak? employee classi olusturup her employee'nin net maasini hesaplatacaksin diye anladim ben. capste'de isim uzunlugu max 30 karakter olsun ID'ler de unique olsun diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi sana kodu yazalim mi istiyorsun? bir yerden basla, classlari mlasslari olustur. beceremedigin bir yer oldugunda sorarsin buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bir yerden baslaman icin sunlari onereyim o zaman: employee classini olustur. sonra gereken bilgiler ile constructorini olustur. methodlari yazmayi dene. bir de up to 15 employee demis, o yuzden de 15lik bir arraylist olustur. maini de en son yazarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bizzystar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlar ya başladım bu arada classları filan oluşturdum ama işte nedense devamını getiremiyorum onunda capsını koyarım yarın tabikide programı yazıp verin demiyorumda hani yazan olursa diye =) Şaka bi yana bi arkadaşla beraber ortak yapıyoruz 2mizde aynı yerde kaldık diyebilirim bu arada sanırsam yanlış yere açmışım kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bizzystar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bittus said: bir yerden baslaman icin sunlari onereyim o zaman: employee classini olustur. sonra gereken bilgiler ile constructorini olustur. methodlari yazmayi dene. bir de up to 15 employee demis, o yuzden de 15lik bir arraylist olustur. maini de en son yazarsin. arraylist de sorun yaşıyoduğum ama yaparım herhalde yarın bitirebilirsem koyarım capsini bi bakarsanız sevinirim doğruluğuna teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bakariz, yeter ki sen yaptigini koy, anlamadigini sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar