Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 M&M VI oynıycam hayırlısıyla herşey hazır ancak mss32.dll hatası alıyorum forumda fallout tactics oynanırken çıkmış hata windows 7 için birisi yollayabilir mi bilgisayarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ahahah ulan mm6dan başka bişide de mi çıkıyomus diye girdim topie. compatibility yi kapa öle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kapalı deniyordum zaten fakat açıp deniyim dedim olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 mss32.dll bul internetten oyunun klasörüne at belki düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Onu'da denedim dll-files gibi bir siteden çekip system32 ve oyunun klasörüne attım ancak olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sanirim o dosyayi system32 nin içine attiktan sonra cmd den ekstra bişeyler yazılıyodu,emin degilim ama kariştiriyor da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 regsvr32 mss32.dll ayrica win7 uzerindeyseniz xp sp3 uyumluluk modunda calistirin yonetici olarak ilgili uygulamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 The module "mss32.dll" failed to load. Make sure the binary is stored at the specific path or debug it to check problems with the binary or dependent DLL files. şeklinde bir hata alıyorum regsvr32 yi deneyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 o dll dosyasının olduğu yerde yazıyosun di mi o komutu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 evet cd lerle gittim system32 ye orda yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aslında cd ile gitmeden yaparsın da, system32 klasöründe olduğuna eminsen sorun yok uygulamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 peki neden olmuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dll sanki yanlış yerdeymiş gibi geliyo ama eheh :) bu arada cmd'i administrator olarak çalıştırıyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar