Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 nanik madem senin sayfan. biraz kendinden bahsetmekle işe başlayabilirsin.. biz de burdan gerekli göndermeleri yaparız.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tamam yarın sigara içmicem o zaman. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kendi sayfamda niye kendimi ifşa ediyim olum, o kadar saftorik miyim :) ne merak buyurdunuz ? vidar teorikte ceza gibi dursa da pratikte ödül olur bu sana. saylanmaz. dava düşer. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bence bu ödül olmuş en azından bedenine..ama ruhuna eziyet bence olabilir evet Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 biri şu kımıl kımıl zottirik balonları patlatsın. mesela ben onlara sinir oluyorum. vidar bu görev senin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oha ruh ikizi bunlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ne bilim 10 sayfa istiyon ben de konu açıyom B) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 böyle post kasarak 10'a ulaşman hiç ama hiç hoşş değil nanik çok ayıp diyorum seni kınıyorum ama bunu derken bile bir post daha göndererek sana yardımcı olmuş oluyorum:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 beni sizler yarattınız :) çohoş oldu bence ahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ama zor bi görev oldu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hadi sık dişini biraz daha iteklerlerse 10 a doğru huşu içinde yol alacaksın..on, on, on..öp, öp :S Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 görevi başarıyla tamamladım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ve milliyetçi hareket partisinin 50. yıldönümü.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 10 çok az 50 sayfa süren biliyorum ben.bence bu 50 sayfa olmalı.gogogo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 durmak yok yola devam demiş hıyarın teki öhöm öhöm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Vidar said: ve milliyetçi hareket partisinin 50. yıldönümü.. ben 42 diye hesaplıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 gereksiz atraksiyona girmeyin bence sevgili balonlular yoksa ipinizi yorungeye cekiverirler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kırıldım..gene balonlu dediler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bosver sen bunlari centilmen degiller hic Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hiç işte :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 balonlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 her topicte bir saldırı bir saldırı nedir bu balonluların çilesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bir nevi sınanma soz konusu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Sinir testi... Korkutup kaçırmaya ya da bedava yörünge seyahatine ne kadar açıksın? Çok fena troll yediniz ama. Sakin. Onlar da geçecek. :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.