nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 @pascalnouman senin sorun 'vay canına' nın okunuşunu bıdısı bıdısı ingilizcesi falanı filanı nedir diye sormuşsun, ben bilememişim.. anlamadım şimdi ben de mi aynı soruyu sorucam. nasıl bir psikolojik test bu yahu.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hoşgeldiniz ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 evet simdi onu soru kalibina sok ve sonuna da soru isareti koy lutfen yoksa cvp vermem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 fede said: bu da düşündüğüm şey mi düşünüyoooor düşünüyooor.. oiiy pardon o 'yazıyooor yazıyoor'du.. :) selamlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 okunuşu 'vay canına' olan ingilizce cümle nedir? (bitsin artık bu çile, çekiyorum bile bile) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cumle degil kelime olcak ama neyse cvp : vagina > vacayna ~ vay canına hadi iyi forumlar sana Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 pascal a ban. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 pascalnouman said: cumle degil kelime olcak ama neyse cvp : vagina > vacayna ~ vay canına hadi iyi forumlar sana bayık :o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ban mi canin sagolsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 @se7EN_Days teşekkürler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 o etek ne peki ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ahahaha eteğe ban ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 valla bir geldin pir geldin,bayağı neşeli bir kişiliksin bence, ojgelmişsin sevgili nanik,bu arada burda balonluları pek sevmezler,kısa bir süre idare ediver;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vay serhat neler dönnmüş yine.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 pascalnouman said: cumle degil kelime olcak ama neyse cvp : vagina > vacayna ~ vay canına hadi iyi forumlar sana offfff ama çok iğrenççttii beaaahh asdas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hoş geldin beş gittin.ben senden önceki yeni üyeyim demek tahtıma konarsın ha!? gerçi bu güzelim espriler sana haddini bildirmiştir umarım. çok büyük bir hata yapıyorsun çabuk arkanı dön ve uzaklaş :) ya da gitme lan ben pek eğlendim senin topiclen. anladığım kadarıyla burda bir takım kurallar var: 1. seviyorsan söyleyeceksin arkadaş 2. burdaki bayanlar bakımlı, baylar metroseksüel çabuk ayak uydursan iyi olur. ben şimdilik bu kadarını çözebildim. kol kola bu yolda ilerlerse daha kısa sürede çözebileceğimizi düşünüyorum..hadi be hacıı.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 çok elit bi forum burası, reklam bile yok baksanıza. sdfsdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Reklam olmaz mı? Her yer viral dolu... :D ontopic: Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 zeper said: valla bir geldin pir geldin,bayağı neşeli bir kişiliksin bence, ojgelmişsin sevgili nanik,bu arada burda balonluları pek sevmezler,kısa bir süre idare ediver;) o sizin neşeniz efenim.. teşekürler :) balonlardan kurtulazaaaım :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 elikanliadam said: hoş geldin beş gittin.ben senden önceki yeni üyeyim demek tahtıma konarsın ha!? gerçi bu güzelim espriler sana haddini bildirmiştir umarım. çok büyük bir hata yapıyorsun çabuk arkanı dön ve uzaklaş :) ya da gitme lan ben pek eğlendim senin topiclen. anladığım kadarıyla burda bir takım kurallar var: 1. seviyorsan söyleyeceksin arkadaş 2. burdaki bayanlar bakımlı, baylar metroseksüel çabuk ayak uydursan iyi olur. ben şimdilik bu kadarını çözebildim. kol kola bu yolda ilerlerse daha kısa sürede çözebileceğimizi düşünüyorum..hadi be hacıı.. 'hoş geldin'le sıcak bir karşılama, 'huoop ne ayak olum'la tehditvari tavırlar, 'anam bak şimdi' diyerekten tavsiyeler, 'sevdim la seni' tavırlarıyla babacan gülmeler. kafam karıştı ama eğlendim eved :)-D kurallara uyuyorum öyleyse: seviyorum işte var mı diyceeeğn? bakımlı bayanlar itinayla seyredilir, metroseksüel erkeklerle ne yapılır bilemedim B) tekrardan hoşgördük Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 7 sayfa olunca pelin geldi sandım attention boi çıktı. nese hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 pelin sandım nanik çıktı. Ya da öyle bir şeydi işte neydi yahu bunun düzgün? Bi de hoşgeldin bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nick guzelmis yeni gelenler bolumu daha bir okunasi oldu bu ara, elinize saglik hosgeldin nanik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Welcome Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.