Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni üye geldi haaanııııığm

nanik_atak

Öne çıkan mesajlar

hoş geldin beş gittin.ben senden önceki yeni üyeyim demek tahtıma konarsın ha!? gerçi bu güzelim espriler sana haddini bildirmiştir umarım. çok büyük bir hata yapıyorsun çabuk arkanı dön ve uzaklaş :) ya da gitme lan ben pek eğlendim senin topiclen. anladığım kadarıyla burda bir takım kurallar var:
1. seviyorsan söyleyeceksin arkadaş
2. burdaki bayanlar bakımlı, baylar metroseksüel çabuk ayak uydursan iyi olur.

ben şimdilik bu kadarını çözebildim. kol kola bu yolda ilerlerse daha kısa sürede çözebileceğimizi düşünüyorum..hadi be hacıı..
Sosyal ağlarda paylaş

elikanliadam said:

hoş geldin beş gittin.ben senden önceki yeni üyeyim demek tahtıma konarsın ha!? gerçi bu güzelim espriler sana haddini bildirmiştir umarım. çok büyük bir hata yapıyorsun çabuk arkanı dön ve uzaklaş :) ya da gitme lan ben pek eğlendim senin topiclen. anladığım kadarıyla burda bir takım kurallar var:
1. seviyorsan söyleyeceksin arkadaş
2. burdaki bayanlar bakımlı, baylar metroseksüel çabuk ayak uydursan iyi olur.

ben şimdilik bu kadarını çözebildim. kol kola bu yolda ilerlerse daha kısa sürede çözebileceğimizi düşünüyorum..hadi be hacıı..

'hoş geldin'le sıcak bir karşılama, 'huoop ne ayak olum'la tehditvari tavırlar, 'anam bak şimdi' diyerekten tavsiyeler, 'sevdim la seni' tavırlarıyla babacan gülmeler. kafam karıştı ama eğlendim eved :)-D kurallara uyuyorum öyleyse: seviyorum işte var mı diyceeeğn? bakımlı bayanlar itinayla seyredilir, metroseksüel erkeklerle ne yapılır bilemedim B)

tekrardan hoşgördük
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...