trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Steam'den star wars oyunu alacağım en güzeli hangisi hem senaryo olsun hem online deatmatch gibi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 jedi knight dark forces:2 gelmiş geçmiş en sağlam star wars oyunu gelmiş geçmiş en sağlam fps lerden biri gelmiş geçmiş en sağlam oyunlardan biri kampanyası vardı, tüm jedi knight serisi(5 oyun) 15 dolar mıydı neydi onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 grafikleri pek kötü geldi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 eski oyun hacı. ama bence hala kral. yok illa olmaz diyosan ve hala oynamadıysan kotor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 star wars oyunları da böyle çeşit çeşit mi oluyor? çok yabancıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ben 5 oyun aldım jedi paketini, günümüz teknolojisinde hiç oynanmayacak oyunlar yani ben hiç sevmedim :D sadece jedi knight II idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yeni oyun yok ki yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar