Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye Mektuplariyla ilgili soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar simdi ben hocalarimdan Amerika'da basvuracagim bazi okullari icin tavsiye mektuplari aldim. Ancak yeni birkac okul daha kafama girdi. Simdi koskoca profesorlere tekrar gidip 10 saat ugrastirmak istemiyorum acikcasi. Yeni okulara kendim imzalayip gondersem nolur? Bana pek sakincasi olmaz gibi geldi ama? Nasil anlayacaklar ki? Hocaya sorsalar evet bu ogrenciye verdim der yani nerden hatirlicak aylar once 10 tane form imzalamis.

Di mi abiler ablalar yaw?

Bi icimi rahatlatin :D
Mesaj tarihi:
git iste hocandan ne olacak
zaten referans mektuplarını okuldan aldığın zarfların içinde kapalı olarak iletmen gerekmiyor mu? hatta bazı okullar elektronik online bile isteyebiliyor
Mesaj tarihi:
Birak acmayi falan zaten ben yazip hocaya imzalatioyrum abi :) sadece imza yani okul zarflari da var bende tek sorum imzanin sahte olduguu anlayip anlayamayacaklari. Hoacayi arayip sorarlarsa evet bu ogrenciye verdim diyecek zaten.
Mesaj tarihi:
Su an okul bitti calisiyorum cunku hocalarla direk yanyana degilim yani. Adamlar da bikac universitede ders veriyor falan onun nerde oldugunu bulacan da koskoca adami kendi isine kosturtacan da zaten kitlemissin on saat onceden pofs.
  • Yeni Oluştur...