Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Arkadaslar simdi ben hocalarimdan Amerika'da basvuracagim bazi okullari icin tavsiye mektuplari aldim. Ancak yeni birkac okul daha kafama girdi. Simdi koskoca profesorlere tekrar gidip 10 saat ugrastirmak istemiyorum acikcasi. Yeni okulara kendim imzalayip gondersem nolur? Bana pek sakincasi olmaz gibi geldi ama? Nasil anlayacaklar ki? Hocaya sorsalar evet bu ogrenciye verdim der yani nerden hatirlicak aylar once 10 tane form imzalamis. Di mi abiler ablalar yaw? Bi icimi rahatlatin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 git iste hocandan ne olacak zaten referans mektuplarını okuldan aldığın zarfların içinde kapalı olarak iletmen gerekmiyor mu? hatta bazı okullar elektronik online bile isteyebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben dayanamayıp açmıştım, hayal kırıklıkları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Birak acmayi falan zaten ben yazip hocaya imzalatioyrum abi :) sadece imza yani okul zarflari da var bende tek sorum imzanin sahte olduguu anlayip anlayamayacaklari. Hoacayi arayip sorarlarsa evet bu ogrenciye verdim diyecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Su an okul bitti calisiyorum cunku hocalarla direk yanyana degilim yani. Adamlar da bikac universitede ders veriyor falan onun nerde oldugunu bulacan da koskoca adami kendi isine kosturtacan da zaten kitlemissin on saat onceden pofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 "Tamam imzala bir şey olmaz." bunu bekliyorsun bence ama demeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ne olacak abi gidip bi imza attırıcan adama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ogluum :)) git mi cem ole kendim izalayip yollucam catlayin adfadfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ver adama imzalasın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 5 dakka imza aticak abi, gotur imzalasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 imzalasın işte ya.. hatta transfer havasına sok ve fotosunu çek adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bence de ya yolla gitsin,işin sonunda en kötü ihtimalle red cevabı var;) Giovanni said: Ogluum :)) git mi cem ole kendim izalayip yollucam catlayin adfadfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 oha nasil sen yazip adama imzalatiyorsun yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar