kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 selamlar. turkcell vınn var ve bi türlü bağlantı sağlayamıyorum. hata 633 veriyor bağlan dediğimde. gözüme çarpan şey de şu, bağlantılara girip 3g bağlantının özelliklerine baktığımda dial up ayarında modemi com12 portunda görüyor bağlantı noktası olarak. fakat aygıt yöneticisine girdiğimde com13 de görünüyor modem. nasıl düzeltebilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kendin elle mi yapılandırıyorsun dialup gibi yoksa yazılımamı mı bıraktın? 633 The port is already in use or is not configured for Remote Access dialout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yazılıma bıraktım. modem kullanımda diyo ya. nası kullanılıyo arkadaş onu anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yzılımdan modemi kaldırıp tekrar tanıtmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yazılımdan modemi kaldırıp tekrar yüklemek mi? öyle bişe görmedim sanki ama yarın bakayım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yüklü aygıt olarak görünmüyor mu? mesela model numarası falan yazar illaki E160 Huawei bilmem ne gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 evet yazıyordu. device manager dan mı kaldırim anlamadım dediğini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 device manager buradan kaldır da dene o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yarın deneyelim bakalım bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 modem başka bi uygulama tarafından kullanılıyosa bunun hangi program olduğunu nasıl öğrenebiliriz ? help :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 vmware kullanmıyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok. kafayı yedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 vmware ile portlar çakışıyo da o açıdan dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar