Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Apple Ipod Touch 4G (8GB)


Magnum

Öne çıkan mesajlar

18/11/2010 tarihinde alınmış 4. nesil apple ipod touch'ımı satıyorum. Ürün yurtdışından getirtilmiş olup 1 yıl garantisi vardır. Faturalı üründür, yaklaşık bir ay önce kullanmaya başladım. ürün sorunsuzdur, geldiğinde 4.1 kuruluydu, 4.2 ye yükselttim. Ürün Jailbreaksizdir, istenirse jb yapılıp gönderilir (4.2 JB çıkmış durumda) 8GB olan modelindendir, facetime, hd videokaydı, arkalı önlü kamera (dış mekanlarda mükemmel çekim) falan vardır. ürün tam kutu ekipmanları ile gönderilecektir. (kulaklık, şarj/data kablosu, fingertips kitaptıcığı, apple stickeri ile vs)

ürün temiz durumdadır ve durumundan/işleyişinden müthiş derecede memnunum.

ürünü satma sebebim ise, öğrenci evinde kendi ipodumu adam gibi kullanamamam. adamlar benden fazla kullanıyor ve bu durum beni sinir ediyor. (yanlış anlaşılmasın paylaşmayı sevmeyen birisi değilim ama adamların hem "enayisin bu kadar para verilir mi buna" diyip ellerinden düşürmemeleri zoruma gidiyor)
ve satmamın ikinci sebebi ise, apple fanboyu olmaya doğru gidişim. sattıktan sonra üzerine bir miktar para koyup iphone almak isteyişim. (telefon ihtiyacı)

neyse, istediğim fiyat
400TL

varsa takas teklifiniz falan, özel mesaj yoluyla bildirirseniz sevinirim.

teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

girme kanıma uğurcan :)

iyi satışlar kardeşim.


eheh teşekkürler, valla övmiyim diyorum ama güzel alet. hakkını yememek lazım.

ps, ayrıca ürünü şu an itibari ile kutulamış olup ya satılacak ya satılacak durumundayım.
pss, ürünü alıp beğenmediğiniz taktirde bir hafta içinde geri iadesi söz konusu olabilir. (bir hafta parayı sağlam tutacağıma garanti verebiliyorum, sonrasında harcanır bir şey olur falan :F)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...