Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 18/11/2010 tarihinde alınmış 4. nesil apple ipod touch'ımı satıyorum. Ürün yurtdışından getirtilmiş olup 1 yıl garantisi vardır. Faturalı üründür, yaklaşık bir ay önce kullanmaya başladım. ürün sorunsuzdur, geldiğinde 4.1 kuruluydu, 4.2 ye yükselttim. Ürün Jailbreaksizdir, istenirse jb yapılıp gönderilir (4.2 JB çıkmış durumda) 8GB olan modelindendir, facetime, hd videokaydı, arkalı önlü kamera (dış mekanlarda mükemmel çekim) falan vardır. ürün tam kutu ekipmanları ile gönderilecektir. (kulaklık, şarj/data kablosu, fingertips kitaptıcığı, apple stickeri ile vs) ürün temiz durumdadır ve durumundan/işleyişinden müthiş derecede memnunum. ürünü satma sebebim ise, öğrenci evinde kendi ipodumu adam gibi kullanamamam. adamlar benden fazla kullanıyor ve bu durum beni sinir ediyor. (yanlış anlaşılmasın paylaşmayı sevmeyen birisi değilim ama adamların hem "enayisin bu kadar para verilir mi buna" diyip ellerinden düşürmemeleri zoruma gidiyor) ve satmamın ikinci sebebi ise, apple fanboyu olmaya doğru gidişim. sattıktan sonra üzerine bir miktar para koyup iphone almak isteyişim. (telefon ihtiyacı) neyse, istediğim fiyat 400TL varsa takas teklifiniz falan, özel mesaj yoluyla bildirirseniz sevinirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 girme kanıma uğurcan :) iyi satışlar kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Theridone said: girme kanıma uğurcan :) iyi satışlar kardeşim. eheh teşekkürler, valla övmiyim diyorum ama güzel alet. hakkını yememek lazım. ps, ayrıca ürünü şu an itibari ile kutulamış olup ya satılacak ya satılacak durumundayım. pss, ürünü alıp beğenmediğiniz taktirde bir hafta içinde geri iadesi söz konusu olabilir. (bir hafta parayı sağlam tutacağıma garanti verebiliyorum, sonrasında harcanır bir şey olur falan :F) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 DoruK said: sehir? şehir samsun fakat şu an ardahan dayım. eğer güven sözkonusu diyorsan, aracı vs araştırırım yada eskiden taahütlü yollanabiliyordu kargolar öyle yapılabiliyorsa öyle deneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 doruk ben aracı olabilirim isterseniz. arkadaşa güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 eyvallah kardeşim tamam bi duruma bakayım alırsam öyle yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 uğur bitiremedin sat sat :D bu arada önceden de alışverişim oldu magnum la no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 eheh, teşekkürler dostlarımdan gelen iyi mesajlar için. ya aslında o kadar al sat yapan birisi değilimdir de, işte şartlar bazen onu gerektiriyor veyahut daha iyisini alma çabası falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Günceldir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Günceldir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Güncel << Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 takas tekliflerine açığım, ihtiyacım olupta aklıma gelen bir kaç şey; harici hdd telefon macbook istenilen fiyat/özelliklere göre fark ödenebilir/alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 günceldir, hâla kutusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 güncel arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Magnum said: takas tekliflerine açığım, ihtiyacım olupta aklıma gelen bir kaç şey; harici hdd telefon macbook istenilen fiyat/özelliklere göre fark ödenebilir/alınabilir. bass gitar projektör aklıma gelen şeylere eklenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ebayden sıfırı 355 liraya alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan said: ebayden sıfırı 355 liraya alınıyor kargo ile 400'e elinizde olur muhtemelen, hoş zaten tekliflere falan da açığım demiştim. almak isteyen olursa teklifini sunar bende ona göre cevap verir satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 400TL ye bu ürünü alırsanız, yanında diğer sattığım ürün olan swatch goldfinger hediyedir. sadece swatch'ın piyasa değeri yaklaşık 400tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 dampinh yaptı resmen adam. gittigidiyora koysan şimdiye gitmiştyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar