Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Girne Amerikan Üniversitesi

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Ben okuyorum orda eğitim olarak başlıyım dili ingilizcedir eğer fen-edebiyat vs seçmiceksen.Kıbrıs'ın yaşam tarzı Türkiye'den biraz farklı şu bakımdan farklı hayat baya bi pahalı diyebiirim sana yaşamak zorlaşıyo bazen okul fiyatı Türkiye'deki özel okullara göre ucuz ama hayat pahalı olduğu için kısmen aynı paraya denk geliyo diyebilirim sana..

Okuldan bahsediyim aham,şaham birşey bekleme derim =).Ama ginede Kıbrıs'daki iyi okullardan biri çok büyük sayılmaz çok fazla binasıda yok ama yer olarak iyi bi yerde ve Kıbrıs'daki en iyi yer olarak Girne diyebilirim sana okulda başarı elde etmek istiyorsan yani iyi bir derecede bitirmek istiyorsan iyi bir ingilizcen olması lazım diyebilirim sana benim son senem hazirana mezun oluyorum kıtkanaat oda hiç bir dersten kalmadım ama baya yorucu geçiyo bu arada bölümüm bilgisayar mühendisliği.

Dediğim eğer gelmek istiyorsan daha doğrusu Kıbrıs'a gelmek istiyorsan Girne American olmaz diğerleride olabilir diyorsan sana tavsiyem Doğu Akdeniz veya Yakındoğudur diğerleri örnek verirsem uluslararası kıbrıs,lefke-avrupa ve odtü berbat diyebilirim sana umarım yardımcı olmuşumdur tam ve net bilgi öğrenmek istiyorsan yani şöyle diyim ayda ne kadar para harcıyorsun gibisinden onuda söylüyüm 2+1 evde kalıyorum kirası aylık 180 sterlin ve hemen hemen her öğrenci diyim ay da rahat 500-600tl yiyodur bunları göz önüne alırsam ayda rahat 750-800tl gözden çıkarmak zorunda ailen.

Tekrardan kafana takılan bir soru veya benzeri birşey varsa yardım edebilirim..
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer gelirsem okula burslu geleceğim zaten ve bölümde halkla ilişkiler reklamcılık ya da tanıtım. aylık 1000 liraya kadar bir bütçem olabilir yurtta kalmak istemiyorum haliyle ev tutmaya niyetim var ve tek basıma olur bu. Okula yakın daha uygun evler falan var mı mesela?

Asıl mesele ise bu okulun diplomasının ne derece etkili olduğu. Kıbrıs'ta bir hayat düşünmüyorum, mezun olup dönerim. Döndüğümde o okulun diplomasıyla neler yapabilirim veya Türkiye'deki hangi okulların seviyesindedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...