Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cosby Ailesi Comedy Maxte

SwZ

Öne çıkan mesajlar

Eveeett 80lern büyük dizisi cosby ailesi bu günden itibaren ilk bölümünden başlayarak comedy maxte!!!![signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

bu bildigimiz bizim cocuklugumuz cosby'si diil yalniz. bill cosby'nin baska bi dizisi daha yeni...

ha bill cosby'nin hastasiyiz o ayri ama ben eski olani bekliodum hayal kirikligina ugradim bi de taxi'nin yerine koymuslar daha da uzuldum... (hayir roseanne gibi bi sacmaligi kaldirmak varken niye taxi'yi kaldirirsin yayindan? cins bunlar ya)[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Roseanne'den önce iğrenç dizi Son of the Bitch var.O dizeye beyenenin aklına...
Taxi güzeldi her bölümü kaçırmadan izliyordum diyemem ama her gördüğümde izlerim.
Comedymax daha önce birçok kez dier kanallarda yayınlanmış olsada Seinfeld,Full House,Married with Chieldren'ı da yayınlasa çok güzel olacak.
Ben asıl Grounded for Life bittiğinde napcam onu düşünüyorum :(
Cosby güzeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...