UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kac gundur yapmaya calisiyorum bir turlu cozemedim.Pc'ime v1rus taramasi yaptirip temizlettim.Sonra eve geldigimde msn i actim ve arkadasimla konusmak icin ustune tikladim ama konusma baslatilamadi dedi yeniden deneyin dedi olmadi.Sonra msn i sildim yeniden yukledim ayni sorun bir turlu olmadi.O yuzden windows messenger la konusuyorum su an fakat ben msnimi istiyorum.Yardimci olabilecekler lutfen yazsinlar..[signature][hline]Helarus Catviezel.... SOLIDSNAKE (Everytime Unlive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 çalistira regedit yazip msn i sil düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yaw bana sunu tam analatirmisin calistir nerde bir de ingilizce benimki[signature][hline]Helarus Catviezel.... SOLIDSNAKE (Everytime Unlive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 simdi buldum deniycem insallah olur[signature][hline]Helarus Catviezel.... SOLIDSNAKE (Everytime Unlive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Olmadi gene pff[signature][hline]Helarus Catviezel.... SOLIDSNAKE (Everytime Unlive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar