Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Snake said: multisiz oyun almayın ya paranıza yazıktır. sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Gece baktım baktım "Hay başlarım" diyip verdim parayı DA ve Vietnam'a direk. Witch Hunt sorun çıkartıp duruyordu oynayamamıştım zaten. Şimdi indirim bitmiş görünce bi "iyi yetişmişim lan" oldu. Ama gene de 30 lira falan tuttu ikisi. Steam başlığında bi laf vardı "doğmamış çocuğumun rızkını yediniz lan!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Öncekini editleyemediğim için buradan yazıyorum. Olurda Dragon Age activation kısmında sorun yaşarsanız, oyunu EA downloader programını kullanarak bir kere açın. Bütün gecemi yedi normal yollardan açmaya çalıştığımda. Cd-key falan kabul etmiyor. Bir kere downloader ile açtığınızda otomatik olarak hallediyor işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 100'den fazla ama onların gerçek değeri, doğmamış çocuk +70 karda yani dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 başlık sanırım kitlenebilir, indirimleri bi günde bitirmiş cimri EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi nasil cimri ya? iphone oyunlarinin alayini 1 dolara cekti herifler. bc2 yi hayvani indirimle sundular. asil cimri activison ulan. hala mw1 i 20 mw2 yi 30 dolardan okutmaya cali$iyolar. bu nasil bir hayvanliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 1 günde bitirdi ama, hiç değilse xmas haftası boyunca süreydi bak millet alamadı DAyı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar