kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Örnek vermem gerekirse -Kaya filminin teması -Rainbow Six: Rogue Spear yada Ghost Recon ana menü müzikleri -Amerikan Hava Kuvvetleri Marşı Bu tarz bildiğiniz hani piyasa olmuş her şeyde kullanılan bilindik müzikler varmı? (mesela tartışma programlarının vazgeçilmezleridir :p)[signature][hline][email protected]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mehter - Hucum mar$ı :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 nightwish-moondance geli gaz[signature][hline]go2hell
arc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 imperial march[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Baldur's Gate 2 Main Theme'in ilk 48 saniyesi.[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you when you think everything's okay and everything's going right
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mercan Dede-Su Albümündeki şarkılar. Tam Arabic March hepsi.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Cendere:) Conan?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Batilc, 28 Ağustos 2004 07:26 tarihinde demiş ki: Cendere:) Conan? cendereden marş olmazda bireysel olarak çok pis gaz veriyor. Ben şunu yaparım falan filan derken birde bakmışsın yapmış oluyosun falan manyak bi şey :)[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Russian Red Army Choir - Kossack's Song Russian Red Army Choir - Partisan Song Russian Red Army Choir - There March The Soldiers Russian Red Army Choir - Soviet National Anthem Russian Red Army Choir - Bella Cao dinle bunları bak nasıl gaz oluosun. [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 28 Ağustos 2004 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Hell March 1 Hell March 2[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Haggard-Awaking the Centuries şarkısının yavaşladığı ve güzel bir askeri marş havasına geçtiği kısım var çok güzel zaten " ... I see soldiers in the field ... Explotions shock the land... " falan diye sözleri var hoş değişik[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...
Öne çıkan mesajlar