Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Signature konusunda yardim :)

Vampire

Öne çıkan mesajlar

Clan forumlari icin bir signature a ihtiyacim var acikcasi ben basit birsey de olsa asagidakini 2 dakkada hazirladim...

Fakat daha güzel birsey istiyorum...Acikcasi background üstünde oynanmasini istemiyorum yani oldugu gibi kullanilmasini ama ön planda daha cok detay olmasini istiyorum...

Yukardaki resmi kullandim signature i yaparken...Image size i degistirim, bi bölümünü keserek üstünde 2 dakkalik calismayla oldu...Daha fazla detay yapabilirseniz sevinirim...Resimde sadece arka plana uyum sagliycak kirmizi tonlari, beyaz ve siyah renkler istiyorum...Ama yinede orjinal fikirlere acigim...Ve eger mümkünse su anki signatureumda gördügünüz gibi siradan almayan ve futuristik bit font kullanilirsa sevinirim...

Signature in boyutlari cok önemli degil, yüksekligi daha az (ay-yildizi kapliycak sekilde) ve uzunlugu daha fazla olabilir ama yüksekli daha cok arttikca estetigi ve signature olma özelligini kaybediyor haliyle...2 senedir FPS clanindayim ve hala adam gibi bir signature yapamadim :) Zaten 10.000 kisinin oynadigi FPS oyununda koca alemde 10 tane türk oynuyor ve türkler tarafindan cok az bilinen bir oyun o yüzden bu arka plan resmini sectim :D Oyunda efsae adamim bari hangi ülkeden oldugumu görsünler :p[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...