Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/16611531.asp?gid=373 dsl2 16mbit vdsl 100mbit hızlarına çıkıyormuş, hadi iyisiniz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 100mbit internet verip 30gb kota falan koyarlar, sınırsızı da ayda 200 lira falan olur baya iyi oluruz dsfdsf lütfen batsın şu şerefsizler ya :( ISP dünyasının Activision'ı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 klişe tespit timi için gelior; altyapı olmadıktan sonra istersen 100 mb yap yurt dışı cıkısları hep bok gibi 100 mb olsa ne olur mevcut baglantıyla ne zaman maksimum hızı gördükki japonyada minimum baglantı 100 mb biz hala... 100 mb baglantı verirler ama dünyanın en pahalı interneti de bizde bıkbıkbık.... afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ilk başta telefonsuz interneti getirsinler. 20 lira ödüyorum her ay kullanmadığım telefona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 O gelecekti zaten sanki, öyle bi haber okumuştum gibi hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim :/ ayrıca klişe mlişe diyosunuz da gerçekleri söylüyoruz sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gerçek olabilir ama klişe oldu. yani her tartışmada aynı laflar adamlar yenilik yapmıyorlar bari siz yapın :) ya da yapmayın he ok diyin ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 evet geliyo telefonsuz adsl 1 mbit 80 lira diyolar telefonludan pahalıya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Oha ahaha bu kadar paraya muhtaçlarsa bir personal appeal da Telekom sitesine koysunlar ya @soulcube: O da doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ya 1 yıl önce dediğimi yaptılar aynı şekilde. öyle "kafaya böyle tarak" diyor yüzüne karşı. 1 kasımda bişeyler daha sonuçlandı da gidip söylüyorsun "yok öyle bir şey" diyorlar. bildiğin pislik yapıyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Telefonsuz internete "Yalın İnternet" adını koymuşlar , fiyatı normal tarifeden farklı . Telefonluyla aynı fiyata geliyor . Ne utanmaz , sahtekar adamlar anlamadım . Mahkemeyi de aptal yerine koyuyorlar , mahkeme dedi ki ne saçma niye zorla satıyorsun telefon. TT dedi ki al sana yeni tarife o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 nileppezdel said: batsın şu şerefsizler ya :( batarlarsa yerine ne öneriyorsun? merak ediyorum şunu yazarken ki fikirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bir sürü Telekom firması var , bir kısmı da gayet büüyük holdinglerin uzantısı . Onlara da lisanslar verilsin , kendi telefon & internet , uydu , tv altyapılarını kursunlar. Krediler , destekler verilsin. TT tekeli bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 8mbit ile 25gb kotalı ve 16mbit ile 50 gb kotalı 2 tarife olacakmış. Şu anki 8mbite kadar netlimitsizler ilkine otomatikman geçecekmiş, diğeri de 5-10 lira daha pahalı olacakmış. Bence 2. seçenek fena değil gibi gözüküyor, 55 liraya 16mbit ve 50gb kota idare eder çoğu kişiyi, pahalı ama napalım ki alıyorlar 50 lirayı illaki. Ha bide adil kullanımı aşınca 512 değil 1mbit olacakmış ki bu en güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 8 Mbit im ben , 400 kB ile falan indiriyorum , nadiren 550 falan oluyor , 16Mbit olunca da en fazla 7-8Mbit gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 neyine yetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 10 MB ile indirmenin keyfini alınca , yetmiyor haliyle 0.4 MB/sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bende iş yerinde 32 mbit kullandım aylarca sonra anladım ki boş işler 3-6 mb herseye yetiyor. o kadar hızlı yaşamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gomelskaya said: 8 Mbit im ben , 400 kB ile falan indiriyorum , nadiren 550 falan oluyor , 16Mbit olunca da en fazla 7-8Mbit gelir :) aynı durumdayım, max 420 falan oluyor 8mbit netlimitsiz olmasına rağmen. Şimdi Adsl2+ ya geçince de bişi değişmez santral uzak diye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 adsl'i sinirli yaptiklari anda uyduya gececem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ben 3 gündür kullanıyorum 16mbit VDSL. Senelerce 4mbit kullandım, hat zayıflaması, SNR değerlerim çok iyi değildi, naaptılarsa hattım kaldırıyor(muş) artık. 16383 / 1024 şu an modemde görünen. Torrentte 1.8mbit gördüm. Kopma yaşamıyorum. Pinglerde azcık yükselme gözledim (Wow ve HoNda) ama ping dalgalanması 0. 90'la başlayırum oyuna saatler sonra gene 90'la kapatıyorum fln. Öyle yani şaşırttı beni TTnet ilk kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yayılsın bi o zaman görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 "Tatar Ramazan" said: 8mbit ile 25gb kotalı ve 16mbit ile 50 gb kotalı 2 tarife olacakmış. Şu anki 8mbite kadar netlimitsizler ilkine otomatikman geçecekmiş, diğeri de 5-10 lira daha pahalı olacakmış. Bence 2. seçenek fena değil gibi gözüküyor, 55 liraya 16mbit ve 50gb kota idare eder çoğu kişiyi, pahalı ama napalım ki alıyorlar 50 lirayı illaki. Ha bide adil kullanımı aşınca 512 değil 1mbit olacakmış ki bu en güzel haber. 8mbit 25gb kota dediğin adil kullanım şeysinin kota sınırı di mi ? yoksa kota sınırı yok aslında ücrete yansıyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 evet adil kullanım sınırının kotası, bildiğimiz kota değil yani faturaya yansımıyor ekstra bişi. sadece hız 1mbite düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 4 mb üstü veremeyen hattımla 1 gb internet verse nolurrr vermese nolurrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Selam, Su anda kurulmus ama cesitli sorunlardan pek fazla yol alamamis bir ISP'yi adam etmeye calisiyoruz. Basarabilirsek hepinizi kurtaricaz bu dertlerden. Sevgiler, Tim the net bender =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar