Siter Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Airline Tycoon Evolution oyununu aldım herşey tamam oynadım fakat oyunda 30 gün sonra bana oyunla beraber verilen flight book kitabından şu paragrafın şu kelimesini yazın diyor bende kitap olmayınca yanlış oluyor ve oyun kapanıyor. Sizden ricam bu kitabı nereden bulabileceğimi söyleyebilir misiniz,Yada aranızda olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Bide oynayanlar varsa devamlı bu soruyu soracak mı yoksa bi sefer mi soruyor? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 cdnin içinde wardır yoksa ara bulursun.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Buraya bir göz at[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siter Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Cd nin içinde manuel diye bi dosya var.Sorduğu sorular hep 3 sayfa 3 paragraf 1 cümle yada 3 4 5 yada 3 2 14 yada 4 1 5 , Cd deki manuel dosyasında 3 sayfada içindekiler var nettede bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siter Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 acaba fixed.exe bunu kırmaya mı yarıyor.Bu sitede no cd ler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar