Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop tavsiyesi..


CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Selamlar arkadaşlar,

Bir laptop arayışındayım,arkadaşta kalınca lazım oluyor kız arkadaşta kalınca lazım oluyor vs.. Aradığım özellikleri böyle şöyle ekran kartı olsun şöyle rami olsun diye yazmıycam çünkü laptoplar hakkında çok bir bilgim yok desktop kadar, ha 2 si de aynı şey gibi gelebilir de insan tam bilmiyince bir tavsiye istiyor bilenlerden.

Şimdi ben World of Warcraft ve Heroes of Newerth oynamak istiyorum en sorunsuz şekilde ve en yüksek kalitede kendi desktopum da olduğu gibi. Şimdi bu oyunlar çok yüksek performanslı pc gerektiren oyunlar değil bir black ops gibi ya da ne bileyim işte GTAnın son oyunu gibi.

Neyse 2. isteğim ekranın çok küçük olmaması şimdi inch falan pek bilmiyorum laptoplar da o yüzden size bırakıyorum büyküklük olayını benim bildiğim arkadaşın Compaq marka bir laptopu var onda ki ekran 19" sanırım gayet iyi geldi gibi gerçi ben kendi pcm de plazma kullanıyorum heh.

Bir diğer isteğim ayrı numpadi olması hayatta yapamıyorum numpadsiz.

Bu istekler doğrultusunda uygun bir ödeme planıyla alabileceiğim 1200-400ü geçmiycek bir laptop arıyorum. Duyduğum kadarıyla Acer'lar iyimiş ama burdaki bilenlere soruyorum çok iyi bilmediğim için.

Şimdiden teşekkürler tavsiye verenlere.


Dipnot: Alienware baktım orda uygun gördüm 1-2 tane ama Türkiye'de dağıtıcısı ya da satıcısı yok sanırım üzüldüm:P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...