Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 kıçı kurtarma yazılısı[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Valla matematiği ya yapacan kemkılcığım ya yapacan..[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka....
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 benimde fizik kimya vs si çok iyidir ancak matematik onlara nazaran baya kötüdür ve programlama ile uraşıorum algoritma olayları falan iyi gibi ama matematik bi antipati gibi bişi oluşmuş sanki çalışmıorum gerçi hiç bi derse :)
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 orta 2 'nin ilk döneminde fiziğim 1 gelmişti o olaydan beridir fiziğim hem en iyi derslerimden olmuştur hem de o günden kelli hep 5 gelir[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =)
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya lisede fizikten dınıf birincisiydim , üniye geçtim sınıf sonuncularından olamayı kıl payı kyrtardım :) lisede 90 falan alırdım her sonavdan ünide DD ile geçiom fizikten :) yok böle bişey ya :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Chemical, 28 Ağustos 2004 11:46 tarihinde demiş ki: 2 ay boyunca yaz sıcağında ders aldım sonuç:0 matematiği bulana kafa koyam emi bidaha ders çalışmıcağıma yemin ettim bugün hadi hayırlısı banada olmuştu lise 1 de bende aynen kalmıştım :p[signature][hline]No Women No Cry !!!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: zgrw, 28 Ağustos 2004 16:37 tarihinde demiş ki: ya lisede fizikten dınıf birincisiydim , üniye geçtim sınıf sonuncularından olamayı kıl payı kyrtardım :) Aynısı bana MAt da oldu kıl payı ile yani ne diyim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hayatım boyunca bütün matematik sınavlarımdan "0" aldım.lisede ve ortaokulda hep kurul kararıyla geçtim ama üniversiteyi bitirmeyi başardım.acaba bu bi mucizemi?bu bi muciseyse ben mucize çocuk muyum?peki ama ben mucize çocuksam şeker kız candy nerde?[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! [Bu mesaj paspatur tarafından 28 Ağustos 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Öğrencilik hayatım boyunca sayısalla aram kötüydü. Geçen sene kimyayı verdim L1'den borçluydu, 4 aldım. Mat ile Fizik duruyor. Şu anda 3 borçlu dersim var. Vermeden önce ; L1 Mat L1 Fizik L1 Kimya L2 Mat L2 Edebiyat L2 Edebi Metinler L2 Psikoloji Kimya'yı geçen sene.Edebiyat, Edebi Metinler ve Psikolojiyi bu sene verdim. Kaldı Matlar ve Fizik. Onlarıda veririz bir şekilde. Bu kadar dert etmeyeceksin...[signature][hline]Bad Motherfucker. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 28 Ağustos 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 L2 matematik ortalamam ilk dönem 95 2. dönem 91 :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kimya dışında hoca tutmadım hiç bir zaman, çünkü Kimya'yı vermeseydim çakıyordum L1'de. Taktiği ve stratejiyi çözememişsiniz siz. Gidilir, okulda "Hocam nasılsınız?Hocam hangi konulardan çıkacak..." diyip ağzını yoklayacaksınız. Sonuçta ağzından ne alabilirseniz onlara çalışacaksınız.[signature][hline]Bad Motherfucker.
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Chemical, 28 Ağustos 2004 11:48 tarihinde demiş ki: girdimde çalıştığım 1 soru gelse yapıcaktım hep boktan eşyler sormuşlar neblim ben matematik yapamıyorum ya bırakmak istiyorum okulu da annem babam üzülüyor lise 2 6 7 yıldır matematikten 0 alıyorum +1 mat benimde kabusum ikinci sefer girdim öss'de mat 10 net gerçi hiç çalışmadım,çalışılacak bi ders değil ya kabus başlıo pazartesi dersane oof of[signature][hline]sert kal,taviz verme!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: metboy, 28 Ağustos 2004 18:06 tarihinde demiş ki: L2 matematik ortalamam ilk dönem 95 2. dönem 91 :) Öeahh....Sana hangi sıfatı yakıştıracağımı bilemiyorum[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 SJ 'de hocanı sev mi? matematik! sinanı mı? lol! yok bizim sinan diildi rüskekti de ondan önce de harundu ama ben onlarla örenmedim ztn matematii . önceki okulumda septi ve stelladan örendim ve 8 senedir sadece 2 dönem 4 geldi onun dışında hep 5ti. altyapı var yani ztn sevdiim tek ders olması da bunu kanıtlıo(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Öne çıkan mesajlar