Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matematik yazılımdan 0 aldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kıçı kurtarma yazılısı[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
ya lisede fizikten dınıf birincisiydim , üniye geçtim sınıf sonuncularından olamayı kıl payı kyrtardım :) lisede 90 falan alırdım her sonavdan ünide DD ile geçiom fizikten :) yok böle bişey ya :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 28 Ağustos 2004 11:46 tarihinde demiş ki:
2 ay boyunca yaz sıcağında ders aldım sonuç:0
matematiği bulana kafa koyam emi
bidaha ders çalışmıcağıma yemin ettim bugün hadi hayırlısı

banada olmuştu lise 1 de bende aynen kalmıştım :p[signature][hline]No Women No Cry !!!
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 28 Ağustos 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
ya lisede fizikten dınıf birincisiydim , üniye geçtim sınıf sonuncularından olamayı kıl payı kyrtardım :)

Aynısı bana MAt da oldu kıl payı ile yani ne diyim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
hayatım boyunca bütün matematik sınavlarımdan "0" aldım.lisede ve ortaokulda hep kurul kararıyla geçtim ama üniversiteyi bitirmeyi başardım.acaba bu bi mucizemi?bu bi muciseyse ben mucize çocuk muyum?peki ama ben mucize çocuksam şeker kız candy nerde?[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!

[Bu mesaj paspatur tarafından 28 Ağustos 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Öğrencilik hayatım boyunca sayısalla aram kötüydü.
Geçen sene kimyayı verdim L1'den borçluydu, 4 aldım.
Mat ile Fizik duruyor.
Şu anda 3 borçlu dersim var.
Vermeden önce ;

L1 Mat
L1 Fizik
L1 Kimya
L2 Mat
L2 Edebiyat
L2 Edebi Metinler
L2 Psikoloji

Kimya'yı geçen sene.Edebiyat, Edebi Metinler ve Psikolojiyi bu sene verdim.
Kaldı Matlar ve Fizik.
Onlarıda veririz bir şekilde.
Bu kadar dert etmeyeceksin...[signature][hline]Bad Motherfucker.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 28 Ağustos 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kimya dışında hoca tutmadım hiç bir zaman, çünkü Kimya'yı vermeseydim çakıyordum L1'de.

Taktiği ve stratejiyi çözememişsiniz siz.
Gidilir, okulda "Hocam nasılsınız?Hocam hangi konulardan çıkacak..." diyip ağzını yoklayacaksınız.
Sonuçta ağzından ne alabilirseniz onlara çalışacaksınız.[signature][hline]Bad Motherfucker.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 28 Ağustos 2004 11:48 tarihinde demiş ki:
girdimde çalıştığım 1 soru gelse yapıcaktım hep boktan eşyler sormuşlar neblim ben matematik yapamıyorum ya
bırakmak istiyorum okulu da annem babam üzülüyor

lise 2

6 7 yıldır matematikten 0 alıyorum

+1 mat benimde kabusum ikinci sefer girdim öss'de mat 10 net gerçi hiç çalışmadım,çalışılacak bi ders değil ya kabus başlıo pazartesi dersane oof of[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:

SJ 'de hocanı sev mi? matematik!

sinanı mı? lol!

yok bizim sinan diildi rüskekti de ondan önce de harundu ama ben onlarla örenmedim ztn matematii . önceki okulumda septi ve stelladan örendim ve 8 senedir sadece 2 dönem 4 geldi onun dışında hep 5ti.
altyapı var yani ztn sevdiim tek ders olması da bunu kanıtlıo(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
  • Yeni Oluştur...