Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matematik yazılımdan 0 aldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya az önce matematik ile ilgili aklımdaki herşeyi sildim yani insan birşeyi unutmaya programlayınca kendini unutabiliyorsun cidden raidere
şuan hiçbişi düşünemiyorum matematik hakıında
ne soruları ne cevapları[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 28 Ağustos 2004 11:50 tarihinde demiş ki:
sen öyle her beceremediğin işte bırakırsan ohooo
bende fizik beceremiyodum daha doğrusu becermek istemiyodum
dün dershanedeki denemede 19 da 19 yaptım sorularda öyle kolay değidi
1 olmaz 2 olmaz 3. de olur

hadi ya bana da öretsene bu tekniini..
valla kemikıl ben de senelerdir fizikle cebelleşiorum ama hala 19 soruda 8-9 yannış çıkıo napalım fizikte bi tek vektörleri anlıorum o kdr..
bence matematik en eğlenceli derstir (analitiği katmıorum).
yani anladıın zaman işlem hatası dışında yanlış yapma şansın yok.. mantık gerektirmio sadece bilmen yeter öle ezber falan da yok.. pratik istio o kdr.. dersi iyi dinle ve hocanı sev gerisi gelir..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
ders verirken öğrencinin dikkatini toplamak önemlidir ,
ayrica akılda kalıcı olmak ta lazım ..
bi işin mantiğini anlattiktan sonra 2-3 basit soru çözüp haydaa bi sonraki konu dersen ogrenciden bi bok olmaz ...
oturacaksin öğrencin ile , başlayacaksin ilk sorundan , öğrenciye 1 de özet kağidi çıkarttiracaksin o konu ile ilgili her soruda o soruda hangi formülü ne için kullandi ise yazacak, en basit şeyin bile yazacak ( örn: a ile b nin ortalamasini bile yazacak (a+b)/2 ) diye ...
sonra ders bitecek , öğrenciye orta kolay örnek sorular verilecek , bi sonraki derse o konu ile ilgili .... anlamadiği sorular tek tek anlatilacak , tekrar soru çözülecek gerekirse konu tekrarlanacak , ... bi sonraki derse (3.hafta) ise o konu ile ilgili baba sorular ödev verilecek , onlar da tektek anlatilacak çözülemeyenler ... her konuyu 3 haftalik bu süreçten sonra 3 haftada bir tekrar dönüp yeni sorular çözdürülecek karişik zorlukta ...

bunun üzerine hala öğrenmedi ise umut kesilecek , aileye ben beceremedim sizin çocukla denecek[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
dsada aferim bırak okulu işe yarar bak ;)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 28 Ağustos 2004 11:48 tarihinde demiş ki:
girdimde çalıştığım 1 soru gelse yapıcaktım hep boktan eşyler sormuşlar neblim ben matematik yapamıyorum ya
bırakmak istiyorum okulu da annem babam üzülüyor

lise 2

6 7 yıldır matematikten 0 alıyorum

hadi len sallama lise öncesi 0 mı varmış? 6-7 yıl?

lise 2yi 10. sınıf sayarsan hazırlık okumus olsan bile matematik yoktu galiba hazırlıkta en azından bizde yoktu...

3.-4. sınıftan beri oluyor senin dediğin:

1)0 liseden itibaren çıkan bişey
2)eğer kağıdı boş vermekten bahsediosan sorun sende kuura bakma hiç[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
yok teknik
dersanedeki hocalar süper bizim cidden
fizikten en yüksek notu 05 olan arkadaş köpek gibi çözüyo şimdi[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 28 Ağustos 2004 12:08 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 28 Ağustos 2004 11:50 tarihinde demiş ki:
sen öyle her beceremediğin işte bırakırsan ohooo
bende fizik beceremiyodum daha doğrusu becermek istemiyodum
dün dershanedeki denemede 19 da 19 yaptım sorularda öyle kolay değidi
1 olmaz 2 olmaz 3. de olur

hadi ya bana da öretsene bu tekniini..
valla kemikıl ben de senelerdir fizikle cebelleşiorum ama hala 19 soruda 8-9 yannış çıkıo napalım fizikte bi tek vektörleri anlıorum o kdr..
bence matematik en eğlenceli derstir (analitiği katmıorum).
yani anladıın zaman işlem hatası dışında yanlış yapma şansın yok.. mantık gerektirmio sadece bilmen yeter öle ezber falan da yok.. pratik istio o kdr.. dersi iyi dinle ve hocanı sev gerisi gelir..

SJ 'de hocanı sev mi? matematik!

sinanı mı? lol![signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 28 Ağustos 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 28 Ağustos 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol eagle

demek istediği 6 7 senedir hep 1 yada 0 alıom anla yaw :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 28 Ağustos 2004 12:12 tarihinde demiş ki:
lol eagle

demek istediği 6 7 senedir hep 1 yada 0 alıom anla yaw :)

chemical a kıllık işte bunu da sen anla :)[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
ayrica her soru test kitabinin üzerine değil temize çekilip ayri bir deftere çözülecek , defterde her sorunun yanına o soruda neden dolayi ne yapildiği ile ilgili ufak notlar alinacak vsvs...
bunlar gelio aklima ilk seferde ... bunlari uygulayip da kalabiliosan cidden helal sana ... :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
topiğin hepsini okumadım ama 10 yıldır yapamiorum hede hödö gibi laflar duydum ve sallama evladım diorum.ilk okul 1. sınıftan beri tanıdığım insansın 10 yıldır matematikten 0 almiosun hiç bi zaman karnene matematiğin zayıf gelmedi giderim öğrenirim scanleyip koyarım buraya karnelerini :-P
lise hayatını bilemiyeceğim.
not:eagle olayı özetlemiş,0 aldığı zamanda kağıdını boş verdiği zamanlardı çok net bi şekilde hatırlioruma.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 28 Ağustos 2004 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
analitik geometri bitmek üzere
kullandığım tek formul pisagor
öğrenciye formulun sebenini öğretmen lazım
mesela 2 nokta arası uzaklık (x1-x2)^2+(y1-y2)^2
bide karekökünü alıyosun
adamın bize dediği şu apsisler farkı dik üçgenin bir kenarı ordinatlar farkı diğer kenarı bu kadar[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 28 Ağustos 2004 12:08 tarihinde demiş ki:
mantık gerektirmio sadece bilmen yeter öle ezber gerisi gelir..

demek öyle
bahsi geçen konu kümeler veya doğal sayılarmı
boşuna demiyolar size kitap okuyun diye[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
valla bende
matematiğin kolay olduğu biletisini savunuyorum
bizim okulda itinayla sınav soruları
8 kişilik bir matematik zümresi kazıklığı sonucu veriliyor
gerçekten çok zor sorularda çıkıyo ama
genede kolay mesela eğer 1 alırsam ikinci sınava garanti 4 alıyorum o gazla
benim sorunumda biyolojiyle kardeşim
mantık yok
yöntem yok yol yok
her bi şeyim ezber yok yapamıyorum benimde biyoloji suxxor[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 28 Ağustos 2004 12:15 tarihinde demiş ki:
yaa ilkokuldan beri en düşük olabiliteyi alıyorum

yanlız değilsin 4 işlemden başka hiçbişey bilmiyorum ne kesin ne pay ne payda hiçbişey bilmem matamatiğim hiçbir zaman 2 gelmemiştir
yani ilkokul 4 ten sonra :) şimdi eagle şey der :)
[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

[Bu mesaj Erutan tarafından 28 Ağustos 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bütün örneklerin Ultima Online'dan be Chemicalcığım. bence sen UO yu bi bırak, kafanda çok yer kapladığı belli. Onun yerine matematikle uğraş.

Bak belkide sınavda farkında olmadan, matematik yerine, karakterinin skillerini yazmışsındır :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 28 Ağustos 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
matematigi sevceksin yoksa boyle saga sola kafa vurursun herseyde oyle sevdigin seyi 1 dk da yaparsın ama sana zor bısey yapmadını soyledılermı yok olmuyor ben beceremıyorum sız yapındır bu hep boyledır sıcak bak su matemetige o zaman bak nasıl kolay oldugunu anlayacaksın[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 28 Ağustos 2004 11:48 tarihinde demiş ki:
girdimde çalıştığım 1 soru gelse yapıcaktım hep boktan eşyler sormuşlar neblim ben matematik yapamıyorum ya
bırakmak istiyorum okulu da annem babam üzülüyor

lise 2

6 7 yıldır matematikten 0 alıyorum

derse giren hocandan ders al.
Kesin yoldur.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
yazın ortasında ne sınavı bea :-?[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...