Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Arkadaslar Istanbul'dan ya da Yalova ya da Bursa'dan Iznik'e nasil gidebilirim? Yaridmlariniz icin simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dostum çok geç gördüm işine yararmı bilmiyorum ama yine de yaziim. 1- esenler veya harem otogardan izniğe direkt giden bir otobüs firması var, otogarda sorunca sölüyolar sabah çook erkek saate gidiyor. direkt giden tek otobüs 2- esenler veya harem otogardan nilüfer, efe tur izmit seyahat gibi firmalar ile orhangaziye gidip, orhangazide de bir minibüse binip 25dk da izniğe gidebilirsin 3- zamandan tasarruf etmek ve otogarda sürünmemek için, avrupa yakasından yenikapı feribot iskelesi veya anadolu yakasından (pendiktenmiydi onu unuttum) işe feribota binip yalovaya gidiceksin. yalovada feribottan indiğin gibi karşına minibüsler çıkıcak, feribot yolcusu bekliyolar. koş hemen yoksa doluyolar sonrakisi 3 saat sonra. hemen iznik hangisi abi de. bu dicekler. atla 1.5 - 2 saat sonra izniktesin. 4- kendi aracınla gidiceksen benim tavsiyem (GPS in söledii kadarıyla) en uygun yol düz basıp izmite, izmitten körfezi dolanıp bursa yoluna doğru sapıp ordan da tabalyaları takip ederken direk iznik yoluna ve izniğe gidersin. ayıptır sorması niçin gidicen? tanıdık çok orda, bi yardımım dokunur belki. edit/ not: giovannai, demiştim sana ama dimi, bi gün belki ben de sana herhangibir konuda yardım ederim kısmet olursa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar