Carlyon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Izmirdeyim. Warcraft oynuyacak birilerini ariyorum. Cumartesileri uygunum. Alsancak Amerikan kulturun karsisinda bir internet cafede oynayabiliriz. 2v2 isteriz. Ama farketemz 3v3 4v4 olabilir. Buradan haberlesmek isteyenler. ICq 95277653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwar3 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ben yazın taşınıyorum İzmire o zaman oynayabiliriz. Yalnız o Amerikan vs. neresi ora???(Alsancak'ı falan biliyom da pek ayrıntılı değil)[hline]His blood is mine, as is your misbegotten race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carlyon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Sen tasın korunusuruz. Amerikan Kultur izmirde bilinen bir yerdir. Sevgi yolu falan filan oaralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ben oynuya bilirim ama sidneyde oturuyorum :)lagli olur[hline]|herzaman mutlu| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar