DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tüp taktırdıktan sonra yakıt bakımınıdan corsa vs. cruze, dağlar kadar fark olmaz. donanım olarak da full leri kötü değil bence cruze ların, yani o paraya anca o kadar konfor olur :) american chev. le gerçekten yakından uzaktan alakası yok bence de ama arkadaşlar yapmayın, corsa yla karşılaştırıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dostum corsadan daha iyi bi araç istiyosan corona alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 @aktiftablet control blade biraz modifyeli, wishbone multilink hybrid gibi bisey. diger araclari da soyledim iste zaten, ordan burdan baktigim degil gorup kullandiklarimdi onlar. hatta emin olmadigim psa grup arabalarina da baktim bugun asagida otopark da, c4 picasso haric , 307,308, c4 de torsion beam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ayrica dedigim gibi, torsion beam ucuz, dandik vs diye bisey yok, luks compact arabada olmaz diye bisey de yok. tamamen platform un getirdikleri, aracin amaci dolayisiyla kitlesi vs birsuru seyi var. tamamen secim ile alakali. multilink bazi kasalara cok yumusak kaliyor olabilir, wheelbase dar olan araclarda yol tutusuna negatif etkisi olabilir. ayarlamasi, maliyeti vs goz onunde bulunduruldugunda bi kazanc saglamamasina ragmen daha pahaliya patliyor olabilir vs. sirf oyle diye araba karalanmaz, veya yuceltilmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 @ başlığa cvp: direk alınmaz derim sana dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 corsaya talibim satılıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 senn arabaya noldu özcn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kız arkadaşımın micra pert'e çıktıda yeni araba bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 vazgectim corsayi değiştirmicem arkadaşlar sağolun tavsiyeleriniz için daha 45000 de zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar