tunca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 az önce the lost room, ninja turtles, house md, harry potter, wow , ve tamamiyle alakasız bi kaç tanıdığımın yer aldığı bir rüya gördüm. faking bilinçaltı
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 lost roomu tek görsem sıçarım altıma
tunca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 şöle bi sahne vardı: lost roomdayım, beni ihtiyacım olan yere götür diyip kapıyı açıyorum. bahçe gibi bi yerde cuddy var ve elinde harry potterdakli gibi wandlar olan çocuklar abra kadabra falan bişiler diyip büyü kasıolar. bi tanesi rüzgar çıkarma büyüsü yapıyo ben de onu izleyip öğrenmeye çalışıyorum. büyüyü öğrenirken çocuun ettiği lafı düzgün telaffuz etmezsen hiç bişi olmuyo, tek olay wandı sallayıp o lafı söylemek, bunu farkediyorum ne saçma lan böyle büyü mü olur, büyü dediğin insanın içinden gelicek diyorum. neyse böyle büyü de hiç yoktan iyidir diyip öğreniyorum. sonra cuddynin eteğini açıyorum rüzgar büyüsüyle, meğerse gregory house mışım.
yumy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 rüya diye yalan dolan anlatmak büyük günah biliyosun dimi?
tunca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 aahah zerre değiştirmedim 15dk önce yaşadım bunu ben. exactly hem de
tunca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 fede said: ne içtin. bize gelsene bi gün gelim lan, ama sınavlar bitsin önce. sıkılıyorum zaten
yumy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 tunca said: aahah zerre değiştirmedim 15dk önce yaşadım bunu ben. exactly hem de iyi hadi yırttın.. inandım
tunca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abi elite mob kitelıyodum lost roomla loop oluşturup. ne kadar müthiş olabilir ki bir rüya
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 adres versene fede, ekiplere haber veriyim
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 rüyamda pantheon bizim salona ulti çakıyordu, annemi o alandan çıkarmaya çalışıyordum falan dsf.
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abi elitist olman hoşuma gitti rüyanda.harry potter bok gibi öyle büyü mü olur asdfasdf
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=165109210176682
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bilinçaltım scrubs'daki gibi çalışıyor. input->benzetme->geyik->output şeklinde bi çalışması var hatta misal xunn'un mahkeme konusunu alakasız başlıklardan birinde konuşulurken birisi "olm içerde dayanamazsın sen!" tarzı bişiler diyor. input:"olm içerde dayanamazsın sen!" benzetme: amerikan filmlerindeki "senin gibi tatlı çocuklara ne yaparlar biliyor musun?" lafı geyik: saçmalama.. output: bi grup amerikan filminden fırlamış, yampirik tipli mahkum içeri girer girmez xunn'un etrafını sarar ve asker uğurlaması gibi yukarı atarkene "en büyük mahkum bizim mahkum" derler.. eleman viiiiiiiiii diye sevinmektedir. demek ki böle de yapılabilir berbat çalışıyor olm bilinçaltım.
Somon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 tunca said: aahah zerre değiştirmedim 15dk önce yaşadım bunu ben. exactly hem de exactly ne demek
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 lucid dreaming le ugrasırken efsane rüyalar görüyodum istedigin sey istedigin sekle dönüşüyor sonuc olarak
yumy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yoksa öyle bişey bari rüyanda ne gördün topağa olsun bu asdfgh Rüyalarınızı unutmadan paylaşın,görün kalkın ve paylaşın, haydi bakalım görün dostları.. görün dostları ne lan, " gönül dostları" olacak o
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dasaaa said: bilinçaltım scrubs'daki gibi çalışıyor. input->benzetme->geyik->output şeklinde bi çalışması var hatta misal xunn'un mahkeme konusunu alakasız başlıklardan birinde konuşulurken birisi "olm içerde dayanamazsın sen!" tarzı bişiler diyor. input:"olm içerde dayanamazsın sen!" benzetme: amerikan filmlerindeki "senin gibi tatlı çocuklara ne yaparlar biliyor musun?" lafı geyik: saçmalama.. output: bi grup amerikan filminden fırlamış, yampirik tipli mahkum içeri girer girmez xunn'un etrafını sarar ve asker uğurlaması gibi yukarı atarkene "en büyük mahkum bizim mahkum" derler.. eleman viiiiiiiiii diye sevinmektedir. demek ki böle de yapılabilir berbat çalışıyor olm bilinçaltım. dostum senin bilinçaltın alt üst olmuş. bu durumda senin yaşadığın durumlar bilinçüstü bir sıkıntıdan kaynaklı gerek zaruriyetindedir olmalı. ayrıca tunca'nın rüyası da gerçekten çok komik. anlattığı şekilde rüya gören birisi ormanda perilerle yaşıyor desem kim itiraz edebilir? ben en son gördüğüm rüyada astronottum. ateşlemeden 20 saniye önce uçuş iptal oldu, son gördüğümde mekikten küfür ede ede iniyordum. talihsiz bir andı, belki de uzaya gidecektim.
Öne çıkan mesajlar