Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

85lvl Holy Pala Satılık

mrthkl

Öne çıkan mesajlar

acc u tamamen vericem alıcak kişiye. ankara içinde olursa daha bi kolay olur. daha önce acc satmadım hiç ne gibi belgeler isterse alıcı temin ederim..

aslında oyunu bırakmıştım catac gelince aldım pakedi merak ettiğim için ama superonline fiber net sağolsun oyunu oynayamıyorum bu nedenlerle satmaya karar verdim

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/isillinas/simple

armory linkidir şu an twisting nether da hiç bi guild e üye değil ve server ın en iyi türk guildlerinde daha iyi itemları yada item lvl ı olan holy pala çok azdır... fiyat olarak 250 düşünüyorum parayla superonline sözleşmemi iptal edip hem wow dan hemde superonline dan kurtulcam =@ ... ilgilenenler [email protected] eklerse konuşuruz
Sosyal ağlarda paylaş

konu daıldı ztn ya satmıyorum vazgeçtim.. sorunu halledip oynamaya çalışıorm oyunu...

walla nasıl diim ping 500den aşaı indiini gece 5 6 gibi görebildim sora sürekli dc paket kaybından dolayı... ama halledilcek gibi duruo bakalım modem deiştiriolar... pirelli marka modemden uzak durmak gerek onu anladım tilgin iiymiş... başvuruosan riske giriosun demektir etrafında kullanan birilerini bul konuş danış öle başvur altyapı bulunduun yere göre önemli...

bu arada revell kimsin olum sen adres ver adres=P online olunca noluo dana evdemiyiz sanki=D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...