BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Lütfen bana koyduğun resim veya düşündüğün herhangi bir peynir ile ilgili bir İsveş bağdaştırması yap, google bile kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 NolaxThensbane said: İsveç yazıyorsa isveçtir kanka swiss isviçre oluy sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ben gugil mağduruyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Surströmming'den ötesini bilmem pis kokuda. ha çürük balık denmiş yukarda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 b1vRiP said: günlerden bir gün yemek yaparkene rokforun azıcığını kremada eritiyordum ki böylesi baya baya güzel oluyor. derken bir anda bokboğazlığım aktif oldu ve rokfordan büyükçe bir parça koparıp ağzıma atıverdim... o gün bugün sadece ayak kokan doritos yiyebiliyorum. hahaahhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 şarapla taze kaşar iyi gidiyor en iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Sparkcaster said: Cons said: NolaxThensbane said: İsveç peyniri içinde fare olanı makbuldur. http://2.bp.blogspot.com/_KdAwmFE6DDE/ScfQCRR3r-I/AAAAAAAAAbs/Xdscpwm9mgo/s400/swiss+cheese.jpg isveç. isveçlilerin peyniri yok mu at kafası, bursa peyniri bile varken o isviçre peyniri ama sümsük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 daha önce izlediğim bir programda ayağın terleyince kokmasına neden olan bakterilerle peynirin mayalanmasına yardımcı olan bakterilerin aynı olduğunu duyduğumu hatırlıyorum. ondan benzer kokular oluşuyor. ayrıca fareler peynirden pek hazetmez aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 NolaxThensbane said: İsveç peyniri içinde fare olanı makbuldur. http://2.bp.blogspot.com/_KdAwmFE6DDE/ScfQCRR3r-I/AAAAAAAAAbs/Xdscpwm9mgo/s400/swiss+cheese.jpg ahhaha tipe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 işte tam da bu yüzden 1 kalıp peynir kırtlayasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 En Efsanesi budur. Bleu diye geçer fransada. Bresse Bleu diye markası vardır hatta. Mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Yok ghost. En kralı camambert. Bide açıcaksın şöyle 200x bir bordeaux mise en château oohhhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar