Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kıl mode on aga bu ziplenmiş dosyaların içinden bir şey silemiyor muyuz? silebiliyorsak bir de nasılını merak ediyorum. kıl mode off[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 zipli dosyayı açıp, sileceğin dosyayı seçip del e basıyorsun klavyeden.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Winzip mi kaldı Winrar kullansanıza[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ehe cevap: zipli dosya açılır istenmeyen dosya ayıklanır rar ile paketlenir güle güle kullanılır.... ben açmadan yapmak istiyordum ancak mümkün olmadı ayrıca içindeki dosyayı seçip de del e basmak o kadar matıklıydı ki bu formu açmadan önce denemiştim. aptal yerine konduğumu hissettim[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar