Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kıl mode on aga bu ziplenmiş dosyaların içinden bir şey silemiyor muyuz? silebiliyorsak bir de nasılını merak ediyorum. kıl mode off[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim-
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 zipli dosyayı açıp, sileceğin dosyayı seçip del e basıyorsun klavyeden.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Winzip mi kaldı Winrar kullansanıza[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ehe cevap: zipli dosya açılır istenmeyen dosya ayıklanır rar ile paketlenir güle güle kullanılır.... ben açmadan yapmak istiyordum ancak mümkün olmadı ayrıca içindeki dosyayı seçip de del e basmak o kadar matıklıydı ki bu formu açmadan önce denemiştim. aptal yerine konduğumu hissettim[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim-
Öne çıkan mesajlar