Caleb_The_Chosen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Merhabalar, Gecen gun bilgisayarima bu "w32.jeefo" denen virus girdi. Bu virus genelde sadece executable (exe) dosyalarina yayiliyior ve dosya boyutunu degistirme gibi sorunlar cikariyor. Norton AntiVirus ve buna benzeyen programlar sadece karantina ve silme gibi careler bulabiliyorlar. Acaba bu virusten dosyalari silmeden, dosyalari temizleyerek kurtulmam mumkun mu? Herhangi bir program var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 W32.Jeefo is a Windows Portable Executable (PE) file infector. Files infected by W32.Jeefo increase in size by 36,352 bytes. The following instructions pertain to all current and recent Symantec antivirus products, including the Symantec AntiVirus and Norton AntiVirus product lines. Disable System Restore (Windows Me/XP). Update the virus definitions. Restart the computer in Safe mode or VGA mode. Run a full system scan and delete all the files detected as W32.Jeefo. Delete the value that was added to the registry (Windows 95/98/Me). malesef silmek tek çözüm.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caleb_The_Chosen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ayni seyleri ben de gormustum. Maalesef durum oyle gorunuyor. Yine de ilgilendigin icin sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 heheee yapamadın demek vay çaylak alo arkansis hattını denedinmi ? lol[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caleb_The_Chosen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Onu da denedim ama hep mesgul caliyor. Yeni hat actirin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ama nası olur ?=[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bana da girmişti.Baslangıca koymus kendını.Format cektım kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bide aptal aptal hatalar vermeye baslamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: pc3Dfx, 27 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki: Bana da girmişti.Baslangıca koymus kendını.Format cektım kurtuldum. Yaw kusura bakmayın bana yarıldım. Çok kötü. İş yerinde gayet sessiz olmam gerekirken kahkaha atıyorum. Sinirlerim bozuldu :) Çok pis bi dil bu türkçe ya : ))))))))))[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar