Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

W32.Jeefo virusu

Caleb_The_Chosen

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Gecen gun bilgisayarima bu "w32.jeefo" denen virus girdi. Bu virus genelde sadece executable (exe) dosyalarina yayiliyior ve dosya boyutunu degistirme gibi sorunlar cikariyor.

Norton AntiVirus ve buna benzeyen programlar sadece karantina ve silme gibi careler bulabiliyorlar.

Acaba bu virusten dosyalari silmeden, dosyalari temizleyerek kurtulmam mumkun mu? Herhangi bir program var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

W32.Jeefo is a Windows Portable Executable (PE) file infector. Files infected by W32.Jeefo increase in size by 36,352 bytes.

The following instructions pertain to all current and recent Symantec antivirus products, including the Symantec AntiVirus and Norton AntiVirus product lines.

Disable System Restore (Windows Me/XP).
Update the virus definitions.
Restart the computer in Safe mode or VGA mode.
Run a full system scan and delete all the files detected as W32.Jeefo.
Delete the value that was added to the registry (Windows 95/98/Me).

malesef silmek tek çözüm.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pc3Dfx, 27 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
Bana da girmişti.Baslangıca koymus kendını.Format cektım kurtuldum.

Yaw kusura bakmayın bana yarıldım. Çok kötü. İş yerinde gayet sessiz olmam gerekirken kahkaha atıyorum. Sinirlerim bozuldu :) Çok pis bi dil bu türkçe ya : ))))))))))[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...