RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bilgisayar'dan Kaset'e kayıt varmı? bunu yapan arkadaşlarım var. ama nasil yapildigini bilmiyorum. bilen varsa yardim edebilirmi? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Sorduğun sorunun yanıtını da vermişin zaten ;)[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bendekı Sony Walkman kaydedıyor valla.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ses kartından bi müzik setine giriş yapacaksın. Radio dan nasıl kaydediyosan bilgisayardanda aynı teknikle kayıt yapabilirsin.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bilgisayara volkmani baglarsın microfon girisine :) sonra sound recorderi calıstırır recora basarsın walkmeni calıstırırsın :) DAHA BETER SORU : DISCMANDAN BİLGİsAYARA KAYIT YAPILIRMI :) Not: sorun sacma demek anlamına gelmiyo Not 2 : Bu aralar burası oyle sacma bi hale geldiki herkes herseyden alınıyo ..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Tıkla İyiki açmışsın bizimkilerde yeni müzik seti almışlardı bir deniyim diyordum unutuyordum. Şimdi baktım ama malesef mikrofon çıkışı falan yok :([hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi [Bu mesaj Predator- tarafından 13 May 2003 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Evet discmandan bilgisayara yapılır Discmanın out kısmını mikrofon girişine bağlıcak bi kablo yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Söleyin ulan:Kameradan bilgisayara görüntü aktarılırmı *!sessizlik olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar