kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bu nedir ya belirli bir saat geçirdikten sonra kafasına göre msn ve icq bir karakteri türkçe yapıyor bir bozuyor anlamadım iüğşö gibi bilimum türkçeye has gelimeler çıkmıyor klavyedeki noktamala işaretleri sapıtıyor normalde shift+.=: olurken shift+ş tu$u=: oluyor falan anlamadım neden böyle oluyor acaba ?ba$kalarında aynı problemler varmıdır ???[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bazen xp kafasına göre dili ingilizceye çevirio ondandır :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar