Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eger 3. filmden sonra geciyorsa?

FiXxXeR

Öne çıkan mesajlar

Eger matrix online 3. filmden sonra geciyorsa
1- oyun ilk basladiginda savas mavas olmayacak. cunku baris halinde suanda herkes. bir sure sonra bi nedenle savas cikacak
2- skdk baris nedeni ile isteyen insanlari matrixten cikarabiliyorlar.. merak ettigim bole karizma bir sekilde birini evden aldirip adama mavi veya kirmizi hapi icirebilecekmiyiz? Sik sorulan sorularda bir sure sonra kendi hooverinizi ve takiminizi vs yonebiliyorsunuz denmis.. kaptan boyle birsey yapabilir yaptigi insan sayisi kadarda reputation alir..
hmm guzel olur.[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

1inci dediğin zaten öylede 2.dediğin hakkaten eğlenceli olabilir..ama bokunu çıkarır millet..hemen oyuna giren bir arkadaşını dahil eder kendin zevki kaçar..maksat yeni insanalr keşfetmek olmalı bence bu oyunda..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

walla oyun gerçek dünyada hiç geçmeyecekmiş anladım ben kendi faqsundan. ztaen gemi yapacak teknolojileri yok sanırım ziondakilerin ama barıştan sonra tekrar şehir kuruldu mu bilmem. bir de ben sorayım deserts(dessert mıydı yoksa hangisi çöl hangisi tatlı :D ) of real neresi çölde üs filan mı kurmuş insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hm
2. si icin soyle olabilir belki npclere hapi verirsin.. ama her npcyede olmaz skilline bagli olur vs
sadece gencleri ve geekleri cevirebilirsin geekleride heryerde bulamassin:) hatta grup baskani vs grup olarak geek huntlara cikariz[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.

[Bu mesaj FiXxXeR tarafından 10 Haziran 2004 06:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anladığım Neo matrixin içinde sürekli dönen bir denklem. Öldükçe gene random doğan birinde bir daha çıkıyor. Onsuz matrix olamaz matrix denkleminin bir parçası o. Makinaların amacı ise yeni çıkan neo'yu bulmak ve birilerinin onu uyandırmasını engellemek. Yani onun kendinin farkına varamamasını sağlamak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 10 Haziran 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Benim anladığım Neo matrixin içinde sürekli dönen bir denklem. Öldükçe gene random doğan birinde bir daha çıkıyor. Onsuz matrix olamaz matrix denkleminin bir parçası o. Makinaların amacı ise yeni çıkan neo'yu bulmak ve birilerinin onu uyandırmasını engellemek. Yani onun kendinin farkına varamamasını sağlamak.

ve simetri takıntısı yüzünden the one uynıp güçlerine kavuşusa ajanlarda biride benzer şekilde anormal güçlere kavuşur. (smith)[signature][hline]What do you crate worlds??
Are you the God?:lol:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FiXxXeR, 09 Haziran 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
Eger matrix online 3. filmden sonra geciyorsa
1- oyun ilk basladiginda savas mavas olmayacak. cunku baris halinde suanda herkes. bir sure sonra bi nedenle savas cikacak
2- skdk baris nedeni ile isteyen insanlari matrixten cikarabiliyorlar.. merak ettigim bole karizma bir sekilde birini evden aldirip adama mavi veya kirmizi hapi icirebilecekmiyiz? Sik sorulan sorularda bir sure sonra kendi hooverinizi ve takiminizi vs yonebiliyorsunuz denmis.. kaptan boyle birsey yapabilir yaptigi insan sayisi kadarda reputation alir..
hmm guzel olur.

bak aslıdan son filmde kain mimara barısın ne kadar surecegini sormustu,mimarda surebildigi kadar diye bi cvp vermisti.tekrardan savas esintileri alıyorum sanki :D[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

[Bu mesaj mutos tarafından 11 Haziran 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet kesin ajan olmam lazımda oyun tam acıklanmamıs sanırım ilk commoner olarak baslıyoruz sefıl sıradan bır adam sonra hackerlarla falan yetenek ogrenılıyor olabılır cok ılgınc nası acaba?[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ben hem anarchy online hemde eve online oynuyorum sirada city of heroes var .ondan sonra matrix online da oynarım herhalde yalniz Foxx arkadas olayı cozmus. seyredipte anlayan arkadasların oldugunu yani kimse yanlis anlamasın ama o fılm basıt bır aksion filmi deil derinligi oldukca fazla.tebrik ederim . bu rada eve online veya anarchye giren olursa bekliorum her iki oyundada nickim Cajunn .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...