Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Evet sorun başlıktaki gibi, random olarak DC oluyor wireless. Yapmıyordu böyle. Eski driver denedim, yeni driver denedim, GOOGLE SONUÇLARINI DENEDİM, herşeyi denedim teorik olarak yani... Varmı sizin bir öneriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 mobil bilgisayar diye varsayarak cevap vericem; herseyi denedigine gore atis serbest; bir bilgisayarda dis wi-fi switch i arizaliydi, makinenin ustune bilek koyunca, isininca, hafif kipirdayinca veya basitce temassizliktan kopmalar yapiyordu tarifteki gibi. switch i bantlayarak cozdum. demem o ki, switch in uzerinde ozellikle led varsa switch in devamli acik oldugundan emin ol , orada fiziksel bi problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ipv6'yi disable et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 pass değiştirmeyi denemişindir muhtemelen.aynısı başıma geldiydi sonra ascii aktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ipv6 yı disable etmek? Bisaniye bakim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Disable ettim google layrak. LEd konusuna gelince, yok onda gözüm zaten, onda sorun yok. Şimdi ipv6yı disable ettikten sonra gözlemliyim. Sonuçları yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Şimdilik sorun yok sağolun hepiniz. Ancak farkettiğim bişey var, utorrenti ne zaman kapasam, gidiyor internet, hem de direk modemden, DSL ışığı yeşile dönüyor felan. Bunun ne ile ilgisi var bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 modemin kilitlenmesi/kendine reset atmasi baska bir hikaye. half-open connectionlari ve toplamda baglandigin peer'lari dusurursen duzel(ebil)ir. kapanirken olmasi da utorrent kapanirken birseyler yapiyordur, ondan oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar