Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ALbümlerini toplamak amacıyla Bass gitar ustaların isimlerini araştırıyorum da Marcus Miller gibi solo albüm çıkardan başka kimseler varmıdır. Varsa isimlerini yazarsanız sevinirim...[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Dave Holland?[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 maalesef allofmp3.com da yok albümü ama şu anda Charles Mingus , Jacko Pastorius, Marcus Miller ve Stanley Clarke albümlerini indiriyorum.. HOş da bir site buldum http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best_jazzbass.html 100 en iyi Jazz bass ustası sıralaması olduu iddia ediliyor.. Doğru addediyorum.. ;)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 charlie haden vardır kontrbass çalan Gerald Veasley var
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 mp3 ten bass alamiyorsunki gelmiyor 256kbps falan olsa anca ki bide rip ederken onca ayari eksik yapiyorlar
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 360 Kbit indirdiğim MP3'ler CD quality.. sorun yok yani bass'larda..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Öne çıkan mesajlar