mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sabah kapatırken sorun olmıyan ekran manyetigi bn evde yokken kendi kendine bozulmaya karar vermiş hani ekranın üstünde ve kasanın üstünde olan ve ekranı (lid denilen hedeyi ) kapattıgınız zaman ikisinin birbirine degip ışıgı kestigi zımbırtı) kazanın üstündeki bi yerlere mıknatıs tuttugumda ısık bi saniyeligine filan geliyo bi de ana boot ekranında gayet normakl ışık var şimdi sorunum şu ben bunu nasıl düzeltebilirim? servise götürme imkanım yok zar zor fener tutarak ekrana filan açabildim zaten buraya kadar lütfen trolllemeden mümkün oldugunca kısa yazarak cevap verirseniz mutlu olurum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 şuna bi up çekiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 manyetik? lid? mac mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hayır stoshiba satellite L505-110 şey gibi belki bilirsiniz hani blackberrylerin kapları var ya manyetikli filan içine koyunca ışıgı sönüyo çıkartınca yanıyo filan bunda da ekran kapagını kapaytınca ekran ısınmasın diye fazla filan heralde ekranın ışıgını kesiyo manyetikler birb irine degip filan heralde sorun bu devrenin bozulması ve sürekli olması olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mr_Hand said: manyetik? lid? mac mi o? lid ile klavyenin oldugu kasanın kapandıgı sırada birbirine degip ısıgı kesen hede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ahan da bu sorun http://www.laptoprepair101.com/laptop/2007/01/31/replace-screen-inverter-fix-backlight/ çözümü de var da şimdi yemedi burda yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 toşiba servise verdim araya yılbası girdi total 5 günde (3 iş günü verdigim gün dahil) geri aldım lcd ekran değişti yazmışlar sorunun o oldugunu düşündüler demekki ama olsun sorunum gitmiş beleşe ekran değiştirmiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 başka laptoptan çıkan ekranı seninkine taktılar yani :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yetkili servisti garantiden yaptılar bilemem valla bana ekran değişti gibi gelmedi pek ama olsun gayet de güzel görünüyo toşibayı sevdim servis mervis bi de bişey sorucam mesela benim türkiyeden türkiye için üretilmiş bla bla yazan aleti yurtdısında yetkili servise götürüp garantide tamir yaptırmam mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dışardan aldığın laptop için burdaki tipler farkederse kıllık çıkarabilir büyük ihtimalle ama senin sorunun cevabını bilemicem pek. başka laptoptan çıkan ekran muhabbeti de bi arkadaşım teknik serviste çalışıyorda ordandı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 vay adiler :( toşibanın öyle bi olayı var gibime geldi de okumustum galiba bi ara bi yerde o yüzden sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar