Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop ekran manyetigi sorunuı

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

sabah kapatırken sorun olmıyan ekran manyetigi bn evde yokken kendi kendine bozulmaya karar vermiş
hani ekranın üstünde ve kasanın üstünde olan ve ekranı (lid denilen hedeyi ) kapattıgınız zaman ikisinin birbirine degip ışıgı kestigi zımbırtı)

kazanın üstündeki bi yerlere mıknatıs tuttugumda ısık bi saniyeligine filan geliyo bi de ana boot ekranında gayet normakl ışık var

şimdi sorunum şu ben bunu nasıl düzeltebilirim?

servise götürme imkanım yok zar zor fener tutarak ekrana filan açabildim zaten buraya kadar lütfen trolllemeden mümkün oldugunca kısa yazarak cevap verirseniz mutlu olurum
teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

hayır stoshiba satellite L505-110
şey gibi belki bilirsiniz hani blackberrylerin kapları var ya manyetikli filan içine koyunca ışıgı sönüyo çıkartınca yanıyo filan
bunda da ekran kapagını kapaytınca ekran ısınmasın diye fazla filan heralde ekranın ışıgını kesiyo manyetikler birb irine degip filan heralde sorun bu devrenin bozulması ve sürekli olması olayın
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
yetkili servisti garantiden yaptılar
bilemem valla bana ekran değişti gibi gelmedi pek ama olsun
gayet de güzel görünüyo
toşibayı sevdim
servis mervis

bi de bişey sorucam mesela benim türkiyeden türkiye için üretilmiş bla bla yazan aleti yurtdısında yetkili servise götürüp garantide tamir yaptırmam mümkün müdür?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...