Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Zaknafein'i Mace Windu'yu oynayan adam oynıcakmış diye duymuştum ben[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok abi, kimse kimseyi oynamıcak bi kere, çünkü öle bi proje yok, ilk çekilck film o da çekilirse dragonlance'e gelir, drizzt fanı olarak tüm araştrmalarıma rağmen bi çalışma bile yok.. saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yav bende biliyorum da, Jarlaxle will smith mill smith falan diyince söylemek istedim...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 valla ben istemiyorum da yapmalarını, benim gibi drizzt'e yıllarını vermiş adamlar duruken :lol: yeni yetmeler "şöyle bi karakter varmış" falan die dolaşşaklar etrafta, Lotr'da çok başına geldi herkesin çünkü, özenti tipler yüzüklerle dolaşmaya başladı falan... saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 cekileyecekse düzgün apra yatirilmali arkadaslar en az Lotr tadinda kivaminda olmali Dungeons and Dragon gibi Xena kusagının uzantısı cekilirse keserim... Ki Strum u En güzel ben oynarım :P[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 gercek olmama ihitmali yüksek lotr muhabbeti: Sinema dan cıkılmakta insanalr oalyın atmosferinde 2 tip konusuyor "abi bunun kitabını da yazmışlar"[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Golge-i_Khan, 27 Ağustos 2004 22:25 tarihinde demiş ki: gercek olmama ihitmali yüksek lotr muhabbeti: Sinema dan cıkılmakta insanalr oalyın atmosferinde 2 tip konusuyor "abi bunun kitabını da yazmışlar" hehehehhe, kırıldım ekran başında... saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bence gerçektir. Var öyle mallar piyasada. İlk filmden bir hafta sonra sınfıtan arkadaşlar gelmişti tepeme. "Laan. Aynı senin kitapalr gibi. Eee bunuda yazmışlardır herhalde. Film tuttu baksana" modunda. Bu arada DL filmi çekilecekse Caramon rolüne adayım. Hani birazda kız peşinde koşsam Caramon olacam ama :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 En iyisi trailer project gibi amatör ya da underground bir film çekilmesi. Böylece sadece internetten fanları ulaşır özentiler ulaşamaz[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 waay guzelmis[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 filmi yaparlarsa berbat olur. hele samuel jackson falan.. iyi adam ama böle bi film için olmaz.. yani böle bi film zaten olmaz olmamalı. Drizzt özenti "frp olucam abiciler"e madara olur. yani kötü olur sonucunu düşünmek bile istemem böle bi filmin[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 harbi çekiliyomuymuş filmi??[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yo bence çok da güzel olur, lotr çekildi diye şikayet edeniniz oldu mu? arada çıkan mallardan size ne? hevesle izledim/izliyorum şahsen lotr'u. fakat benim merka ettiğim underdark'ı nasıl filme koyacaklar? sonuçta zifiri karanlık.. nasıl göreceğiz içerisini?[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu film ilen ilgili çok fantazi yapmıştık şu şunu oynar falan diye :))[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Sailor, 28 Ağustos 2004 00:49 tarihinde demiş ki: yo bence çok da güzel olur, lotr çekildi diye şikayet edeniniz oldu mu? arada çıkan mallardan size ne? hevesle izledim/izliyorum şahsen lotr'u. fakat benim merka ettiğim underdark'ı nasıl filme koyacaklar? sonuçta zifiri karanlık.. nasıl göreceğiz içerisini? eheh bende hep bole dusunurdum kitabı okurken ln filmi cekilsede olmaski underdarkı nası cekcekler derdim icimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 birde arwen gibi dark elf koyarlar drizzte yavsasin diye heleloyloy[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Bonus, 27 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Zaknafein'i Mace Windu'yu oynayan adam oynıcakmış diye duymuştum ben Icewind dale da zaknafein varmıydı ? dark elf üçlemesinde vardı[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: StRencher, 27 Ağustos 2004 22:58 tarihinde demiş ki: En iyisi trailer project gibi amatör ya da underground bir film çekilmesi. Böylece sadece internetten fanları ulaşır özentiler ulaşamaz özentilerin ulaşması niye bu kadar rahatsız ediyo sizi anlamıyorum dalganı geçersin eğlenirsinde nolcakki onlar izleyince kalitesimi düştü şimdi LoTR in ?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM [Bu mesaj Proxa tarafından 28 Ağustos 2004 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Aslında geniş kitlelere ulaşması iyi bile olabilir. Sonuçta bizim tapınağımızda dua edenler dinimize küfür edemez. (söz alıntıdır ama şimdi unuttum nerden olduğunu.:))[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar