Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ardeth said: yazar orda çok yakışıklı olduğunu belirtmiş bence sadede gelelim yazar bence oreda sadece gerçeği söylemiş. şehirde %97,8 kadın var. çöpçüler, dilenciler, otobüs, minibüs ve taxi şöförleri, berberler, bar sahipleri, barmenler, barda içenler, hepsi kadın. bi yerde az olan ne ise ona talep vardır dostum. burda da böle. sabaha karşı disko dönüşü, kafası güzel, birlikte olcak erkek bulamamış kadınlar, çoğu zaman erkek taxi şöförleriyle arabada birlikte olup evlerine gidiyolar. bunlar gerçekler. buraya gelene kadar ben de inanmıyodum tabi sen de haklısın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ve sen bundan şikayetcisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yol problemim var haftaiçi okula giderken 1 saat geliş 1 saat gidiş 2 saat...Çok koyuyo, yoruyo insanı (istanbulluya göre pek bişey değil bu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Dragonmax said: Ardeth said: yazar orda çok yakışıklı olduğunu belirtmiş bence sadede gelelim yazar bence oreda sadece gerçeği söylemiş. şehirde %97,8 kadın var. çöpçüler, dilenciler, otobüs, minibüs ve taxi şöförleri, berberler, bar sahipleri, barmenler, barda içenler, hepsi kadın. bi yerde az olan ne ise ona talep vardır dostum. burda da böle. sabaha karşı disko dönüşü, kafası güzel, birlikte olcak erkek bulamamış kadınlar, çoğu zaman erkek taxi şöförleriyle arabada birlikte olup evlerine gidiyolar. bunlar gerçekler. buraya gelene kadar ben de inanmıyodum tabi sen de haklısın şimdi.merak ettim ha şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 şurda kalıyo bence http://www.youtube.com/watch?v=TqDsMEOYA9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 benm bilgisayarda videolar açılmıyo malesef. ne var videoda sölesenize :P sadasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHA o video ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 HAuahhauhasdsdfgf ben böyle saçma sapan komik bi sahne görmedim arkadaş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kendine baba diyen köpek uçkurunun peşinden koştuğu için ailesini ve 3 çocuğunu sattı, arkasında bir sürü borç bırakarak hemde, üzerimdeki sorumluluk 3 kat arttı, nabıcam bilmiyorum, annem ve kardeşlerim olmasa çoktan evden gitmiştim de, ben o köpek gibi problemler karşısında hiçbir zaman kaçmadım, kaçmam da. P.S : Serin hikaye bilaer diyenlerin de canı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ardeth said: şurda kalıyo bence http://www.youtube.com/watch?v=TqDsMEOYA9g izledim suadhsaudhuasdas o nası video lan uashduashduashdusads. ardet ne adamsın ya uahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Esnaf said: ve sen bundan şikayetcisin? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 borç çok maaşımın 15 katı. maaşımın 4 te biri de kira gerisini siz hesaplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar