StarBaris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Starwars galatick batlle grounds braz nostallji bu oyunu bi tekrar acin gulemkten olycek siniz ben oldum ordan biliom george lucas amcaya chok güldüm cu pa lar gri sari bonuzlu kanguru gibi bisi rancor Darth Waderla ayni buyda krayt dragon bi ates edince olio chok komik ben iiyi ki SWG i yapmislar yoksa krayt dragon 2 vurustaa gidicekti :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende darkforces yükledim geçen gün süperdi o da:Do kadar alışmışımki jk2 ye ykari ve aşağı oynatamamk delirtio:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Çünkü o oyunda galaktik gruplarla savaşıyorsun, o savaştığın hayvanlar kaynak için, niye o kadar güçlü olsunlar ki? Bir hayvanı öldürdüğünde alacağın kaynak öldürürken kaybettiğin kaynaktan azsa demekki bir sorun var bu tür strateji oyunlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar