Sensei Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Süper, hayalimdeki yayını yapıyor adamlar... http://www.ustream.tv/channel/djwheat Harika Studio, Spikerden bağımsız ayrı yayın yönetimi, Çift Kamera Analizler, Yorumlar, Ara Videolar vs vs... Sonuçta istedikleri sponsorlukları da almışlar, MSI falan... Birde GomTv var bunlar gibi onlarda Sony Ericson Cup'larını sunuyor şu ara. Şunları yapacak maddi bir imkan olsa, Turkiyeden dunyaya yayın yapardım, acaba bu fikri projelendirip bir yayın kuruluşuyla falan mı anlaşsam :)
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 aa ne stream ediyo bunlar turnuva filan mı
Sensei Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Pardon asıl site bu... http://www.g4tv.com Zaten profesyonel bir işmiş Çok büyük oyun portalıymış, vs vs...
Sensei Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Tamam tamam her iki sitede doğruymuş, birisi kişinin kendi sitesi diğeri işi veren firmanın, budur :)
bitofLUCK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 DeathWarrioR said: aa ne stream ediyo bunlar turnuva filan mı eg masters cup.turnuvayı kazanan belli bir para ödülünün yanında idrayla maç yapacak.eğer idrayı da yenerse msi ın yeni gaming laptopunu kazanacak.
gercekleracidir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ilk önce doğru düzgün TSL yayını yapın,onları sonra düşünün.
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 inanılmaz bir maçtı zevkle izledik slash başından beri iyidi zaten ama scout yapmıo pek bence ondan verdi 2 eli.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 karşılarında laptop değilde monitorleri gömülmüş olsa daha güzel dururdu.tam stüdyo havası falan ama bu halide fazla oha dencek bişi kısaca buna anca Yapıyor elin gevuru denir.
Sage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Buram buram MSI laptop reklamı kokuyordu :). QXCnin de tüm rakiplerini 3-0 eleyip Idraya 3-0 elenmesi komik oldu. Qxcnin oyun anlayışı Idraya ters diye düşünüyordum çünkü qxc adam her saniye harass üniteleri bir saniye bile boş durmuyor ama Idra iyi tepki verdi :).
Sensei Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 TD)Pentagram said: karşılarında laptop değilde monitorleri gömülmüş olsa daha güzel dururdu. Pentegram hocam, MSI'ın sponsorluğunu almışlar. Turnuvada da MSI'ın GT660 oyun notebook'u ön planda, o yüzden spikerlere de aynı notebook'dan vermişler, bir ara bahsettiler, gösterdiler falan. Ama katılıyorum şu hali bile çok fazla iş görür halde bu yayının. Note: Notebook'lar için MSI'da, Alienware'den mi özenmiş anlamadım :)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 qxc bir el verdi stalife'a bu arada, TvT. Idra çok rahat yendi.
Öne çıkan mesajlar