Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Varuna Gezgin çalışanları bu yılda geziyor. Takılmak isterseniz buyrun; 21 Ocak - 21 Şubat Varuna Gezgin Sömestre Gezisi planı 21 Ocak Cuma- Ethiad havayolları ile Filipinler'in başkenti Manila'ya hareket 22 Ocak Cumartesi -Frendly's Guesthouse'a yerleşme 23 Ocak pazar -Manila şehir turu ve takibinde akşam Benaue'ye hareket 24-25-26-27 Ocak - Kuzey Filipinler'in prinç teraslarında trekking 27 Ocak Perşembe akşam Manila'ya hareket 28 Ocak Cuma akşamı Cebu Pasifik havayolları ile Hong Kong'a uçuş 29 Ocak Cumartesi sabahı Hong Kong şehir gezisi ve takibinde akşam Bangkok'a uçuş 30 Ocak Pazar- Bangkok şehir gezisi 31 Ocak Pazartesi Laos vizesinin alımı ve takibinde akşam Pakse'ye hareket 1-2 Şubat Mekong nehri üzerinde yer alan 4000 islands 3 Şubat Perşembe- Kamboçya'ya hareket 3 Şubat Perşembe gecesi Kratie'de konaklama 4 Şubat Cuma- Siam Reap'e varış 5 Şubat Cumartesi- Angkor Wat gezisi 6 Şubat Pazar Siam Reap - Singapur uçuş 6 Şubat pazar Singapur'da konaklama 7 Şubat Pazartesi- Singapur'dan Endonezya'da Bali'ye uçuş 7-8-9-10-11-12 Şubat- Bali ve Gili adalarında dalış ve snorkel 13 Şubat Pazar Bali- Kuala Lumpur uçuş ve gecesi KL'da konaklama 14 Şubat Pazartesi Kualalumpur'dan Sri Lanka'nın başkenti Colombo'ya uçuş 15-16-17-18-19-20 Şubat Sri Lanka'nın keşfi 21 Şubat Pazartesi Ethiad havayolları ile Colombo - İstanbul uçuşu Gezilecek ülkeler: Filipinler,Hong Kong,Tayland,Laos, Kamboçya, Singapur, Endonezya, Malezya, Sri Lanka Gezi için gerekli tahmini bütçemiz : Her şey dahil 1500 euro Vize bilgileri: Önceden alınacak bir vizeye gerek yoktur.Filipinler,Hong Kong,Tayland, Singapur, Endonezya, Malezya, Sri Lanka vize istememekte Kamboçya vizesi sınır kapısında 20 dolar , Laos vizesi ise Bangkok'ta 35 dolar karşılığında alınmaktadır. Geziye katılım: Geziye isteyen herkes takılabilir. Varuna Gezgin elemanları gezi boyunca ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermekle birlikte herkes kendisinden sorumlu olup rotasını ve bütçesini kendisi planlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ebesini seyi ne bicim itinerary lan bu. basım doner benim ama cok guzelmis. 1500 euro tek basına yetmez gibi. orada harcanacak yeme icme masrafları ile baya artar ama yine de cok iyi ya. sadece cin'i gordum uzakdoguda buraları da bi gun gormem lazım mutlaka. uzakdoguya karsı butun onyargılarımı kırmıstım cin'i gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kamboçya için önceden internetten vizeye başvurursanız daha kolay olabilir. onun dışında güzel bi gezi planı ama çok fazla yer var birazcık yorucu olabilir. birde etihad güneydoğu asya için gitmek için en ucuz havayolu mu oluyor? etihad ile colombo istanbul uçuşu ne kadar bilmiyorum ama airarabia ile 170 euro oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Gidilecek yerler çok güzel de bu kadar çok yere bu kadar kısa zamanda gitmek/gezmek bünyeleri alt üst eder gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 4 gün trekking yapsam bi daha yürümem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 herşey dahil derken ulaşım masrafları sanırım,yeme içme bize ait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paket program değil bu sanırım, 1500 euroyu koy cebine gerisine karışma parası dediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yeter lan, gezmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Darko2 said: herşey dahil derken ulaşım masrafları sanırım,yeme içme bize ait? herşey dahil tahmini bütçe 1500 euro. ucak ulaşım yeme içme kalma.herşey. şöyle anlatayım ben günlük ortalama 25-30 euro harcıyorum oralarda 30günde 750-900euro yapar arta kalan 600-700euro uçak+ulaşım vs. ha sen lüks yerde kalıcam lüks yerde yiyecem dersen günlük 25-30 değil 40-50 euro harcarsın ona karışmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bizim slovak eleman da oralarda 2 ay geçirmişti her şey dahil toplam maliyeti 2000euro civarıydı. backpacker takılır o gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar