lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 var mı burda okuyan yüksek lisans yapmak istiyorum, sorular hazırladım sana ey sabancılı kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sana tek bir önerim olabilir. olabildiğince hızlı kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Hocaları emeğe saygısı olmayan iğrenç yaratıklar olduğu için okumayı bırakmıştım ama eğitim kalitesi yine iyi diye biliyorum. VACD okuyan sabancılı pati hatırlamıyorum ama belki vardır, ayrı topic açmasan da olurdu ayrıca diğerinde yardımcı olunurdu yine :) aa pickles sen sabancıda mı okudun? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 o dinci çocuk vardı ya o bendim işte sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ahuahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hocalarin emege saygisi yok diye okulu birakmak pricelessmis yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Okulu bırakmadım tabi ki, management okumaya karar verdim. Zaten hocalarla aram iyi değildir, hocalarla kavga etmekten mezun olamazdım. Pişman değilim, mgmt güzel =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 management çok karizma bi kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hacı yüksek lisans nası oluyo bilen var mı bu bölümde, burs murs veriyolar mı, giriş sınavında mülakatta falan nelerle karşılaşıoz, portfoilo nası olcek falan filan kendim bilgi alacaım bizzatta burada bilgisi olan arkadaşlardan da bişeyler kapayım dedim, evet bu arada ayrı başlık için özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 diger konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar