Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Başlıktan da konu anlaşılır durumda. Rappelz oynayan ya da oynamaya niyetli var mı bilmiyorum. O yüzden şimdilik buraya detay girmeyeceğim. Merak eden olursa full detaylı girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 full detayli girermisin merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Naga Server'da 139 lvl Soldier (1 DP de 140lvl olur), Pet Cerberus (lvl 130) Ayrica 92 CM, 93 Assassin ve 93 BS charlar var. Son Char slotunda lvl 52 Huna var. 170 mil cash para ve satilabilecek aşağı yukarı 400 mil değerinde guzel itemler var. İtemler daha fazla edebilir daha az etmez. T2 S1 bazi petler var fresh. Bir cok skill cardlar ve rare stonelar var. Ayni accounta bagli Bahamut serverda 92 Knight var. Gimped RP var onda HLP partilere katilbilmek için. Ama 120 mil cash para ve hemen satılabilecek E-Harpy Cardlarim var. Hatta su an satista. oradaki para için 160 mil diyebiliriz. Ayrica orada da biraz satilabilecek item var. Para 200 mile tamamlanır. Oyunu 3-4 yıldır oynadığım için accountumu alacak kişiye gerekirse oyun icinde para kazanmak veya diğer başka konularla ilgili detaylı bilgiler de verebilirim. Oyuna gerçek para neredeyse hiç harcamadım diyebilirim. Free oynanan bir oyundur ama Cash Shop'tan alışveriş yapılabilir. Ben herşeyimi oyunun kendi içindeki trade sistemiyle hallettim. Main chari petclass olmayan ama main peti Cerberus olan baska bir Melee Class player gormeniz bir hayli zordur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ayrıca belirteyim. Nakit para dışında herhangi birşeyle takas yapmak istemiyorum. Alacak kişi İstanbul içindeyse veya İstanbul'a gelebilirse direk herşeyi yüzyüze hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu oyun, birincilerine iphone xbox ps3 lcd tv falan veren oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Magnum said: bu oyun, birincilerine iphone xbox ps3 lcd tv falan veren oyun mu? Valla öyle bir yarışması falan var ama oyunun içinde yaptıklarınla ilgili değil. Farklı birşeyler var pek ilgilenmiyrum o kısımlarıyla. Çünkü oyunun dışında birşeyler düzenlediklerinde hediyeleri çok ama çok geç veriyorlar ya da hiç vermiyorlar. Ama oyun içindeki eventlerde hiç sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bole hic adını duymadıgım, alakam olmamıs oyunların karakter satıs baslıklarını veya taktik paylasım topikerini okuyunca kafam bi guzel bosalıyo, tertemiz oluyorum, mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 up ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tamam sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar